Десаи: Не очакваме Франция да е шампион

9907
Десаи: Не очакваме Франция да е шампион

Бившият защитник на Франция Марсел Десаи сподели очакванията си от отбора на световното първенство в Бразилия. Пред Goal.com той заяви, че французите не очакват от тима на Дидие Дешан да стане шампион на планетата.

"Единственият проблем наа Франция е колективизмът. Видяхте какво стана в мача с Украйна. Но ние не се надяваме да спечелим световното първенство. Ние се надяваме да играем мач за мач и така да си създадем колективна мотивация".

Виейра: Дешан сгреши за Насри

Френската легенда и бивш световен шампион Патрик Виейра разкритикува решението на селекционера Дидие Дешан да не повика звездата Самир ...

"В групата ни има южноамерикансски отбори и ние не знаем на какво ниво са те. Първият мач е много важен, защото трябва да ни вдъхне увереност", допълни вившият национал.

Той говори и за селекционера Дидие Дешан, името на когото е в устата на всички, след като не повика за Мондиала един от най-добрите играчи на Франция в момента Самир Насри.

"Играх с Дешан в Нант, доста отдавна, още през 1986-а, заяви Десаи. - Той бе мой приятел и капитан. В работата си Дешан прониква в малките детайли и знае добре какво трябва да прави. Работи много добре в тактически аспект, както и по физическата подготовка", каза още Марсел Десаи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com