Още един национал на Англия е застрашен да пропусне Мондиала

3833
Още един национал на Англия е застрашен да пропусне Мондиала
Снимка: Getty Images/Guliver

След като стана ясно, че Андрос Таунзънд ще пропусне световното първенство в Бразилия, сега селекционерът Рой Ходжсън и притеснен, че може да загуби и друг играч на Тотнъм за турнира.

Десният защитник Кайл Уокър, който се очаква да бъде титуляр в Южна Америка, лекува травма в таза вече 7 седмици и все още не е ясно кога ще се завърне на терена. Той пострада срещу Бенфика в началото на март.

Съставът на Англия за Мондиала става ясен на 12-ти май

Селекционерът на английския национален отбор Рой Ходжсън ще обяви разширения състава на "трите лъва" за Мондиал 2014 на 12 май, стана я...

„Още не знаем със сигурност колко време ще отсъства, но определено се притесняваме, че може да липсва по-дълго от очакваното. Доколкото знам през последните седмици той изобщо не тренира, така че от дълго време не е в игрово състояние“ - заяви Ходжсън.

„Разбрахме, че му е сложена инжекция, която да помогне за решаването на проблема, така че е необходимо да изчакаме да видим дали ще помогне“ - изтъкна още треньорът, който заради контузии няма да може да разчита още на Тио Уолкът и Джей Родригес.

Ако се окаже, че Уокър ще пропусне надпреварата, титулярен десен бек вероятно ще бъде Глен Джонсън, а съотборникът му Джон Фланаган също може да пътува за Бразилия след серията си от силни мачове.

 

Тотнъм би с 3:1 Фулъм и го остави сред изпадащите

Победа с 3:1 пред собствена публика постигна Тотнъм срещу Фулъм в мач от 35-ия кръг на английската Висша лига. Домакините бяха по-актив...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com