Четири автобуса в Ямбол с променен маршрут

4115
Четири автобуса в Ямбол с променен маршрут
Снимка: БГНЕС

От 28 септември, понеделник, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии №2, №13, № 20 и № 25 в участъка от маршрутите им в кв. „Каргон“ в Ямбол, съобщиха от пресцентъра на местната община.

Причината за промените са работните дейности по водния цикъл на Ямбол. Те налагат затварянето на ул. „Ат. Кратунов“ от кръстовището с ул. „П. К. Яворов“ до моста при руския пазар и във връзка с възстановената пътната настилка по ул. „Битоля“, по ул. „Д-р Кръстев“ от пл. „Страшимир Кринчев“ до кръстовището с ул. „Индже войвода“, както и по ул. „Индже войвода“ на север от кръстовището с ул. „Д-р Кръстев“.

Стара Загора е с най-добрите градски автобуси в страната

„Стара Загора ще разполага до края на годината с най-добрите автобуси в България, последна дума на техниката с най-високия екоста...

Промяната в маршрута на автобусни линии №2, №13, № 20 и № 25 е както следва: автобуси по линия №2 от ул. „Ат. Кратунов“ на кръстовището завиват наляво по ул. „Ж. Андреев“, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, по ул. „Руен“, завиват наляво по ул. „Охрид“ до обръщалото на бившия Месокомбинат „Родопа“, продължават по ул. „Битоля“ и на кръстовището с ул. „Индже войвода“ завиват надясно и продължават по нея. Автобуси по линии №13 от ул. „Ат. Кратунов“ на кръстовището завиват наляво по ул. „Ж. Андреев“, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, завиват наляво и продължават по нея. Автобуси по линия №20 от ул. „Ямболен“ завиват по моста за Търговията, продължават по ул. „Крайречна улица“ и на кръстовището с ул. „Дружба“ завиват наляво и продължават по нея, на Каргонския мост завиват по ул. „Индже войвода“, завиват по ул. „Ат. Кратунов“, и на кръстовището с ул. „Ж. Андреев“ завиват наляво, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, завиват наляво и продължават по нея. Автобуси по линия №25 след спирка „Д. Дебелянов“ автобусите продължават по ул. „Дружба“, надясно по ул. „Крайречна улица“ завиват по моста за Търговията в посока ул. „Ямболен“ и от там продължават по маршрута си.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com