MotoTest - подготвя за изпита пред КАТ

12425
MotoTest - подготвя за изпита пред КАТ

Moto Test, най-популярната програма за електронно решаване на листовките на КАТ, вече е достъпна за потребителите на iPhone, iPod Touch и iPad. Десетки хиляди млади шофьори през годините са положили успешно теоретичния си изпит с помощта на приложението, създадено от ГенСофт.

Преди 2 месеца българският разработчик спечели конкурс на Microsoft за най-оригинална мобилна апликация - това бе MotoTest за Windows Phone. Като награда, Microsoft започна разпространение на MotoTest в онлайн магазина си Marketplace. Същевременно, екипът на ГенСофт създаде версия на MotoTest и за епълските iOS устройства iPhone, iPad и iPod touch. Програмата, както и допълнителна информация за нея, вече са достъпни в онлайн магазина на Apple, допълва Technews.
MotoTest е безплатно приложение, което разполага със 135 специално подбрани въпроса, които помагат на кандидат шофьорите да добият представа за материала, върху който ще бъде изпитът, и естеството на самите въпроси.

Пълната база данни от одобрени от КАТ въпроси (почти 1500 въпроса и над 1000 картинки) е достъпна под формата на „In App Purchase” (покупка вътре от самото приложение) срещу 2,99 евро, което е 2 пъти по-евтино от средната цена на книжка с листовки на пазара.

Хващат по трима дрогирани шофьори на ден

Със седем повече са убитите за юни 2012 г. в сравнение същия месец миналата година. Освен пияни шофьори, полицаите залавят и по трима...

Според новите разпоредби на КАТ, за всеки кандидат-шофьор по специален алгоритъм се генерира уникална листовка. MotoTest разполага винаги с актуалните листовки и дава на потребителя всичко необходимо за подготовка за изпита.

MotoTest има няколко режима на подготовка: обучение, изпит и поправка, като изчислява общ ранг за степента на подготвеност на курсиста. Програмата следи въпросите, които затрудняват потребителя, и набляга на тях (режим поправка), а също така пресъздава адекватно изпит като генерира 45 въпроса с време за решаване 20 минути (режим изпит).

Защо MotoTest, а не книжката с листовки:

• мигновено изчисляване на резултатите – няма нужда да си губите времето, сравнявайки отговорите си.

• многократно решаване на едни и същи въпроси, без да се налага да триете с гума предишните отговори или да си ги записвате на отделен лист.

• следене на въпросите, които ви затрудняват най-много, и наблягане на тях (режим Поправка).

• изчисляване на общ ранг за степента на цялостна подготовка на курсиста – по всяко време можете да добиете представа колко добре сте подготвени за бъдещия изпит.

• всички промени, направени от КАТ по официалните листовки, почти незабавно биват отразявани в MotoTest – хартиените листовки стават безполезни след всяка по-сериозна промяна.

• MotoTest предлага няколко режима на подготовка: Обучение, Изпит и Поправка, които ви позволяват да се упражнявате по най-удобния за вас начин.

• MotoTest адекватно пресъздава условията на изпит – генерираните листовки съдържат 45 въпроса и времето за решаване е точно 20 минути (режим Изпит).

• С MotoTest можете да се упражнявате по всяко време и навсякъде – докато пътувате в автобуса, докато чакате приятел или си лежите в леглото.

• MotoTest е значително по-евтина от книжката с листовки.

MotoTest е изцяло на български език. Програмата е оптимизирана за iPhone и iPod touch, но работи и на iPad. Скоро ще излезе и версия, насочена изцяло към iPad, която се възползва от по-големия дисплей на таблета. Със своите възможности, удобен интерфейс и достъпност, Moto Test е безценен помощник за всеки кандидат-шофьор.

Даунлоуд: MotoTest за iOS; MotoTest за Windows Phone

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com