X
 
 

Пригответе се за Апокалипсис, Армагедон, студ, сняг, лед, адът ще замръзне

38631 11
photo of Пригответе се за Апокалипсис, Армагедон, студ, сняг, лед, адът ще замръзне
Снимка: Deja book
Пригответе се за Апокалипсис! Започва да духа по-силен и студен вятър. Наближават дъждове. Дори се планира да завали и сняг. Освен, ако и тази година не ни изненада. Езерата ще замръзнат. Реките ще се превърнат в огромни ледени пързалки. От чешмите ще започнат да текат айсберги. Ще трябва да обличаме по три шапки и четири шала и минимум две зимни якета, ако пътуваме до работното си място пеша. Вече е октомври. Сякаш никога досега в България не е имало есен. В почти всички сутрешни блокове на големи телевизии една от основните теми е прогнозата за времето. И идва ли краят на света, започвам да се питам аз?

Близо по 10 минути се отделят сутрин на всеки час за времето. После картината ни се обрисува и вечерта, ако сме пропуснали сутрешната доза прогноза. Вярно, няма много будни рано и някой може да не е доразбрал, че идва Армагедонът. Дали е време вече да събираме куфарите? Най-добре, за да не се налага да преживяваме целия този стрес от застудяването, да хванем пътя към онзи край на света, в който е жегичка, когато у нас вилнее студ и мраз. Направо отсега да тръгваме към Индия, Индонезия или Доминикана, например, за да не ни завари тук зимата. Ако нямаме пари за тези дестинации, може да се задоволим и с топлина от хижа или вила с камина. Всъщност, не!

Най-добре да правим като птиците - шест месеца да прекарваме в България и после за още толкова да отлитаме към по-топлите страни. Цяло предизвикателство е да успееш да запазиш спокойствие, след като от телевизора непрестанно ти повтарят колко студено ще ти стане изведнъж. И как настъпва леден ад. А пък ти не си подготвен за това! Постепенно започва да навлиза по-студен въздух, защото у нас се сменят сезоните. Това е нормално за България и няма нищо страшно! Дишайте дълбоко, спокойно, няма място за паника! Да, колкото и да не ни харесва, лятото свърши. Но пък чак да превръщаме пристигането на есента и понижаването на температурите в драма, няма нужда!

 

Автор: Атанаска Маркова

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  Идиотизма на медийте в БГ е пълен.
 • Анонимен 7 Анонимен преди 1 седмица Профил на трол?
  проба
 • Анонимен 6 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  кванти ,2012 измислените потопи!!! просто водородът е сменил ядрото с 0,04 мл и после всички др. елементи!!! само дето фармацевтите, които са учили предполагам химия, са забравили ,че лекарствата са с водородни окиси! там няма наука в България! Всички лекарства не са лекарства! Най вече новартис
 • Октомври 6.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  СИГУРЕН ЗНАК , ЧЕ ИДВАТ КВАНТОВИ ПРОМЕНИ. / Промяната на стойностите на Водорода , но Орките на Babylon не търпят всички диалози сочещи , че нещата ЩЕ се променят . Зашото и те жадуват ПЪЛНА И ВЕЧНА ПОБЕДА НА Babylon , но сами не осъзнават на в техническо отношение колко глупав план са Съучастници . Те повечето са и джендъри.
  : 0 !
 • Анонимен 5 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  да, да видяхме и записахме!!!
 • Анонимен 4 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  има ли в бг астрономи честни, или сте си купили диплмите
 • Анонимен 3 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  е точно квантов скок! да бяхте учили повече!!!Ерата на водолейя. 2000 год. наводнения!Защото оста на земята се сменя. Алоооо!!!
 • Октомври 2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Да разбирам стила на actualcata маркова. Разбира се има специфичен стил на ирония неразбираема за мен, но това конкретно е нормално. Напълно нормално е всеки да има специфичен стил на ирония. Но , когато иронията е на Планетарно ниво в случея процеси злокобни за Екосистемата и човека е ПЪК НАПЪЛНО НЕПОНЯТНО ЗА мен
 • Октомври 2.1 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  За тази използвана терминология прозира Деградацията на европейска *евроАтлантическа цивилизация , която е превзела повърхноста на Планетата ЗЕМЯ/ НАШИЯТ МАЙКА НАШИЯТ ДОМ/. Тази гледна точка все по усилено води Днешната човещка цивилизация към ВСЕЛЕНСКАТА КАНАЛИЗАЦИЯ И ФАКТИТЕ говорят именно за това. Тоест това не е гледна точка , а РЕАЛНОСТ.
  : 1 !
 • Октомври 2.2 Октомври преди 2 седмици Профил на трол?
  Определено по Космологичните закони човечеството трябва да направи Квантов скок за да Оцелее във някакъв отрязък Време/Пространство. Да наистина Финалната битка ИДВА. Долитането на ДЖЕДАЙСКИЯТ Орден е моята Безрезервна вяра в КОМУНИЗМА/ ИСТИНСКИЯТ/ А , може и да изтече човечеството във В.канализация, но аз ИСКАМ ДА ВЯРВАМ. А , вие уви сте предимно Зомбита облъчени от Babylon с Неолиберализъм.
  : 4 !
 • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
  За това не им гледам тъпите телевизии.
Нагоре
Последно в Актуално