Удължават човешкия живот на 120 години чрез фотонно излъчване

23060
Удължават човешкия живот на 120 години чрез фотонно излъчване

Човешкото тяло може да излъчва фотонно излъчване, ролята на което има значение за здравето и продължителността на живота. До този извод стигнаха руски учени, провеждайки редица изследвания в тази сфера. Те поясняват, че откритието им предоставя много нови възможности, сред които и перспективата за значително удължаване на продължителността на човешкия живот.

Това, че човешкото тяло може да излъчва светлина, досега беше по-скоро само предположение, граничещо за повечето хора с теориите, представяни в научната фантастика. Сега обаче, твърдят учените, това е научен факт. Както поясняват изследователите, още с появата си на бял свят човек получава възможността да „свети“. Установено е, че докато трае целият му живот, той излъчва всекидневно гама-кванти. С напредването на възрастта обаче интензитета на излъчвана светлина прогресивно намалява. Изхождайки от това, учените са стигнали до интересен извод – според тях излъчването на светлината възниква не вследствие на това, че живеем, а напротив – живеем, защото излъчваме светлина.

Учени: Има живот след смъртта

Учени са успели да докажат теорията, че всеки едни човек има душа, която продължава да живее след спирането на сърцето. Както съобщава...

На базата на тази теза учените успели теоретично да определят източника на гама излъчване в човешкия организъм. Според тях в основата на разпространение на „човешката светлина“ стои нискоенергийна ядрена реакция, в която участие вземат и т.нар. природни радионуклиди. Тяхното количество с възрастта намалява, като в момент на достигане на критично ниво започва процес на биологично стареене.

Откритието дава възможност на учените не просто да работят върху откриването на нов принцип за спиране на процеса на остаряване, но и да го тестват на практика. Благодарение на проучванията, руските специалисти разработили цяла нова група медицински препарати, поддържащи фотонното излъчване на човешкия организъм. Приемането им помага да бъде съхранена способността на светене, което, от своя страна, може да удължи активния период на човешкия живот до 120 години.

Препаратите са обединени под общото название „Звезден прах“. Лекарствата обаче скоро няма да бъдат достъпни за масовия потребител, тъй като все още производството им е твърде скъпо, коментират учените.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com