Благотворителен базар за размяна на дрехи - в Асеновград

2063
Благотворителен базар за размяна на дрехи - в Асеновград
Снимка: Actualno.com/Теодора Димитрова

Благотворителен базар за размяна на дрехи, организират за първи път в Асеновград. Идеята на инициативата е да не се изхвърлят или да стоят „изоставени“ в гардероба тоалети, които са здрави и запазени. „Имате ли дрехи, които не сте обличали с години, но са прекалено хубави, за да бъдат изхвърлени?“, питат в посланието на идеята си организаторите от Център за местни инициативи и развитие–Асеновград.

Всеки може да посети базара, като носи със себе си тоалет, на който иска да даде шанс да бъде ползван от някой друг. На свой ред, той самият може да да потърси и избере нещо по вкуса си „сред съкровищата от чуждите ракли“, казват инициаторите на интересната кауза. Базарът за размяна на дрехи ще се състои тази неделя (25.11.18 г.) от 11:00 ч. до 16:00 ч. в Туристическия информационен център на Асеновград.

Започва Детският базар на професиите

Какъв искаш да станеш? Отговорът на този въпрос е все по-сложен за съвременните деца. Макар че все още "космонавт", "балерина", "лекар"...

Всички запазени и подходящи дрехи, останали след обявяване края на инициативата, ще бъдат разпределени и дарени в Дома за възрастни хора с физически увреждания, Центъра за обществена подкрепа и други институции в града, където със сигурност могат да влязат в употреба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com