„Ще се лее кръв“ по TV1000 през януари

12833
„Ще се лее кръв“ по TV1000 през януари
Снимка: TV1000

Буквално. Номинираният за 8 награди „Оскар“ и отличен с две, включително за изпълнението на култовия Даниел Дей-Луис, „Ще се лее кръв“ на Пол Томас Андерсън дебютира по филмотечния TV1000 на 13 януари, четвъртък, от 22:00 часа. Това затваря мини-панорамата на режисьора, започнала с „Магнолия“ с Том Круз, който отново е в ефир на 11 януари от 22:10 часа.

Същевременно „Ще се лее кръв“ поставя началото на сезона на „коравите типове“, в рамките на който могат да се видят евъргрийн заглавия като „Копланд“ със Силвестър Сталоун и Робърт Де Ниро, „Поверително от Ел Ей“ с Гай Пиърс и Кевин Спейси, „Боен клуб“ с Брад Пит и Едуард Нортън.. И още…

Видео откъс от „Боен клуб“ с Брад Пит и Едуард Нортън

„Боен клуб“ е на режисьора Дейвид Финчър, базиран на едноименния роман на Чък Паланюк, излязъл на печат три години по-рано.

Главните роли изпълняват Едуард Нортън, Брад Пит и Хелена Бонам Картър. Нортън играе ролята на безименен разказвач – безличен обикновен човек, недоволен от живота си в постиндустриалното потребителско общество „чиновник“. Заедно с Тайлър Дърдън, търговец на сапун (в ролята Брад Пит), той създава нелегална организация, „Боен клуб“.

В идеята на филма е залегнал будисткият постулат: „Само губейки всичко можем да постигнем истинска свобода“. Филмът е с номинация за Оскар 2000 за звукови ефекти и е на №11 в класацията на IMDB за 100-те филма с най-висок рейтинг на всички времена.

Ще се лее кръв

Четвъртък 13 януари в 22:00 ч.

Жанр: Драматичен

Режисьор: Пол Томас Андерсън

В ролите: Даниъл Дей-Люис, Дилън Фрейзър, Пол Дано, Киърън Хайндс, Кевин Дж. О'Конър

 

След като един непознат го осведомява за богата на нефт общност, суровият нефтотърсач Даниел Плейнвю се отправя на експедиция за „лов на пъдпъдъци" заедно с осиновения си син Х.У., за да разгледа градчето, наречено „Малкият Бостън", и да се убеди сам. Когато мълвата се оказва истина, той се установява в малкия град, купувайки ранчото „Съндей" за своя основна база, и започва сондажите за нефт. Бизнесът на Даниел расте, но същевременно растат и личните му проблеми...

Видео за „Ще се лее кръв“ с Даниел Дей-Луис по TV1000

Рубрика: Корави типове

Всеки петък и събота в 22:00 ч. от петък 14 януари

 

Вървим редом с най-коравите типове, показвани някога във филм, независимо дали това е Клинт с неговото обветрено и грубо лице, Самюъл Л. Джаксън, убиващ „Змии в самолета", или Арнолд, унищожаващ хората в ролята си на Терминатор... Този януари е изпълнен с екшън и нашите корави типове сплашват и причиняват вреди на всеки, който наруши закона или се осмели да им попречи.

 

Видео за „Сезон на коравите момчета“ по TV1000

Рубрика: Звездите на TV1000

Всяка вечер след 21:00 ч., до 9 януари 2022 г.

Този празничен сезон ЗВЕЗДИТЕ ще блестят по-ярко!

Всяка вечер след 21:00 часа по #TV1000: „Джей Еф Кей“ на 1 януари, "Филаделфия" на 2 януари, "Пътят на промените" на 3 януари "Завръщането" на 4 януари, "Бърдмен" на 5 януари, „Имало едно време в Америка“ на 7 януари, „Жега“ на 8 януари... И още много!

 

Видео за „Звездите на TV1000“

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com