В будоара на „БЛУДНИЦИ“ по Epic Drama

23770
В будоара на „БЛУДНИЦИ“ по Epic Drama
Снимка: Viasat World

Лив Тайлър отново е Лейди Фиц в последния сезон на провокативния сериал в епоха – отново в Дома на епичната драма всяка неделя срещу понеделник

"Блудници" е завладяваща драматична поредица, чието действие се развива в космополитния Лондон от края на 18-ти век, време, в което една на всеки пет жени е проститутка, като предлага смел поглед към най-скъпоценната търговска дейност в града: секса.

В центъра на действието са Маргарет Уелс и нейните дъщери – Шарлът и Луси. За Маргарерт е трудно да съчетае ролите си на майка и собственичка на публичен дом. Когато бизнесът ѝ е атакуван от конкурентна мада", безскрупулната Лидия Куигли, Маргарет трябва да отвърне на удара, дори и това да значи, че ще изложи семейството си на риск.

Джесика Браун-Финдли като Шарлът Уелс в сериала „Блудници“

Съчетавайки остроумие с напрегната драматичност, разказът за семейство, власт и жестоки икономически условия хвърля светлина върху необикновените бизнесдами, спомогнали за изграждането на Лондон, какъвто го познаваме днес.

От тази неделя, малко след полунощ срещу понеделник, „Блудници“ се завръщат по Epic Drama с посления си сезон. Създателите на поредицата винаги успяват да представят нови таланти. В този сезон това е новия сводник в града Айзък Пинчър. В неговите одежди влиза Алфи Алън, познат с ролята си на Теон Грейджой в Game of Thrones, както и с появата си в „Джон Уик“ с Кеану Рийвс.

Алфи Алън като Айзък Пинчър в „Блудници“, последен сезон по Epic Drama

Лейди Фиц е открила свободата в отсъствието на брат си, но отново ѝ е оказан натиск. Лив Тайлър, позната от Lord of the Rings, дебютира още във втори сезон на създадения от изцяло дамски творчески екип „Блудници“ в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет Уелс и Лидия Куигли се борят отчаяно.

Интервю на Стаси Айви с Лив Тайлър за видео блога Cinema Confidential и българските зрители на сериала „Блудници“

Маргарет Уелс (в ролята е забележителната Саманта Мортън, The Walking Dead, Minority Report) е заточена в Америка, а Лидия Куигли линее в Бедлъм. Тя е нещастна там, докарана до ужасно състояние чрез мъчително лечение, но нова пациентка повдига духа ѝ. В ролята на Лидия Куигли се превъплъщава номинираната за „Оскар“ за изпълнетието си във „Фантомна нишка“ с Даниел Дей-Луис, Лесли Манвил, която можете да очаквате в епичната нова драма за Втората световна война „Свят в пламъци“ (World on Fire), който пък се завръща по Epic Drama от 9 май.

Лесли Манвил като безскрупулната Лидия Кугли в сериала „Блудници“

Изглежда, че дъщерите на Маргарет Уелс - Шарлът (в ролята Джесика Браун Финдли, Downton Abbey) и Люси (в ролята Елоис Смит, The Frankestein Chronicles) - най-накрая ще могат да се спасят от старите вражди на майка си. Шарлът управлява публичния дом на Уелс, а Люси се радва на слава и богатство като куртизанка. Тя обаче скоро разкрива, че управлението на доходоносен публичен дом създава повече врагове, отколкото приятели.

Елоис Смит като Луси Уелс и Саманта Мортън в ролята на майка й, Маргарет Уелс

Последният сезон на „Блудници“ е по ТВ канал Epic Drama всяка неделя, малко след полунощ срещу понеделник.

Epic Drama е ТВ канал за исторически драматични сериали от семейството на Viasat History и TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса за зрителя и без прекъсвания за реклама, във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, в NetWorx – на позиция 230, в София – чрез NET1 на 137 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/

За пълната програма на ТВ канал Epic Drama следете www.epicdrama.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com