Босът на Литекс: Гледаме да не ни крадат кошарката, милиардерите не ни интересуват

7563
Босът на Литекс: Гледаме да не ни крадат кошарката, милиардерите не ни интересуват

Почетният президент на Литекс Гриша Ганчев заяви, че не се притеснява от окупираното от Лудогорец първо място в българския футбол в последните три години.

"Що в разград да нямат по 64 зъба? Това е футбол, топката е кръгла, заяви той по време на представянето на новия треньор Красимир Балъков. - Ние си гледаме нашата кошарка, гледаме да не ни крадат играчите от кошарката. А другите проекти – ние първи ги поздравяваме за успех. Аз не завиждам на хората", допълни той.

Ганчев: С Балъков гоним място в тройката и развиване на българите

"Целта на Литекс с новия треньор е място в топ 3 и развиване на българските играчи". Това обяви собственикът на Литекс Гриша Ганчев, ко...

Бизнесменът заяви, че навремето, когато се е заел с Литекс, е изпитвал същата еуфория като тази на боса на шампионите Кирил Домусчиев.

"От 96-та година съм тук, когато дойдох, имаше ей такива големи плъхове на базата. Много трудно ги печелим парите. Малко по малко гледаме да влагаме в базата. Нас не ни интересува какво правят милиардерите, ние се мъчим с малкото, което имаме. Гледам, че сте много възхитени какво се прави в Лудогорец. Нека те да изкарат на половината на моите години тук! и ние сме имали тази еуфория, и ние сме играли до март в Европа 1/8-финал, но никъде не сме казали, че кой знае какво сме направили“, атакува Ганчев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com