Лудогорец представи пореден нов (ВИДЕО)

998
Лудогорец представи пореден нов (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

Лудогорец представи официално поредното си ново попълнение. Става въпрос за Гонсало Авила Гордон, по-известен като Пипа. Испанският бранител пристига при разградчани от гръцкия Олимпиакос. Десният бек се присъедини към лагера на „орлите“ в Турция, където мина задължителните медицински прегледи, след което подписа своя контракт с клуба. Новото попълнение на шампионите бе представен от спортния директор Георги Караманджуков.

През последния сезон Пипа изигра общо 11 мача за Олимпиакос във всички турнири, в които се е отчел с една асистенция. Той акостира в гранда от Пирея от тима на Хъдърсфийлд. Испанецът има общо 54 двубоя за отбора от Чемпиъншип, в които е реализирал 2 гола и е направил 6 завършващи подавания. В кариерата си е носил още екипите на Еспаньол и Химнастик Тарагона.

Лудогорец привлече испанец от Олимпиакос

Пореден силен входящ трансфер реализира Лудогорец. Единадесеткратните шампиони финализираха преговорите по сделката с гръцкия гранд Олимпиакос за десния защитник Гонзало Авила Гордон или по-известен като Пипа. Бившият играч на английския Хъдърсфийлд и Еспаньол се присъидини към лагера на шампионите в турския курорт Белек, като мина успешно медицинските изследвания и фитнес тестовете. Той бе представен като футболист на Лудогорец от спортния директор Георги Караманджуков. "Пожелавам на Пипа много страхотни моменти в Лудогорец. Вярвам, че ще изиграе силни мачове и ще изпита удоволствието от големите победи", заяви Карамнжуков. "Идвам в много сериозен клуб. Знам какво означава Лудогорец. Искам да играя и да се развивам. Затова избрах този отбор", заяви Пипа, който ще носи фланелката с номер 2. "През 2019 г. бях в Еспаньол, когато играхме срещу Лудогорец. Познавам добре Франко Русо, с когото сме играли в Испания", сподели Пипа. През последния сезон Пипа има 11 мача за Олимпиакос, който го привлича от английския Хъдърсфийлд. За клуба от Чемпиъншип Пипа изиграва 48 мача и отбелязва 2 гола. Той е третият нов футболист в Лудогорец от началото на зимната подготовка. Преди него в тима бяха привлечени Диниш Алмейда и Франко Русо съответно от Антверпен и Майорка.

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Wednesday, February 1, 2023

„Идвам в много сериозен клуб. Знам какво означава Лудогорец. Искам да играя и да се развивам. Затова избрах този отбор. През 2019 година бях в Еспаньол, когато играхме срещу Лудогорец. Познавам добре Франко Русо, с когото сме играли в Испания“, бяха първите думи на футболиста.

Гонсало Авила Гордон е третото ново попълнение на Лудогорец през зимния трансферен прозорец. Преди него разградчани привлякоха Диниш Алмейда от Антверпен и Франко Русо от Майорка.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФУТБОЛ БГ:

Собственикът на Локомотив Пловдив скочи на избягал от клуба

Легенда на Локомотив Пд: Лудогорец заслужено ще е шампион, Ботев ще е на финал за Купата

Стойчо Младенов каза кой ще спечели Вечното дерби между ЦСКА и Левски и пожела успех на Гонзо

Локомотив Пловдив освободи трансферна цел на ЦСКА

Левски не може да вземе „Герена“ на концесия, но има други варианти за ползване

Левски публикува финансовия отчет за 2023 г. - "сините" са на печалба, но нарушават Търговския закон

Ботев Пловдив с молба до БФС преди реванша за Купата с ЦСКА

Кандидатите за нови собственици на Пирин обещаха 6-7 млн. бюджет

Стамен Белчев прекроява защитата на ЦСКА за дербито с Левски

Густаво Бусато: Дербито с Левски е различен мач

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com