Никой не иска Марсиньо, бил много скъп

12705
Никой не иска Марсиньо, бил много скъп
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на бразилеца Марсиньо продължава да бъде обвито в мъгла. Както е известно, ЦСКА иска да продаде кариоката до края на трансферния прозорец. До момента обаче нито един отбор не е навит да плати исканите от "червените" 250 000 евро за правата на този играч, пише "7 дни спорт". Основната причина е, че договорът му изтича през лятото.

Доскоро фаворит за подписа на 27-годишния играч се смяташе румънският Петролул. Отборът от Плоещ търси заместник на заминалия в посока Ботев (Пловдив) Юнес Хамза. Заради алчността на босовете на "червените" обаче румънците биха отбой. Според медиите в северната ни съседка треньорът на тима Козмин Контра вече е набелязал нападателя на холандския Фортуна - Абделализ Калута. От началото на сезона той има 10 гола в 26 мача. Именно голмайсторските качества на мароканеца са накарали треньорския щаб на Петролул да забрави за Марсиньо.

Провалът на сделката с Петролул е вбесила шефовете на ЦСКА. Те дори се скараха с мениджъра Николай Жейнов, който е бил натоварен със задачата да намери отбор на Марсиньо. Затова в близките дни шефовете ще предложат нов договор на играча. За момента обаче халфът няма никакво намерение да поднови контракта си, тъй като вече не се чувства щастлив в София.

Кариоката е склонен да обмисли предложението само ако получи чувствително увеличение на заплатата. В момента бразилецът прибира по 15 000 лева на месец, колкото е и таванът на заплатите на "Армията".

Интерес към Марсиньо има от клубове от Турция, Русия и Азербайджан, но те са наясно с проблемите на халфа и изчакват развитие на ситуацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ