Станаха ясни цените на билетите за финала на Купата на България

16880
Станаха ясни цените на билетите за финала на Купата на България
Снимка: БГНЕС

Финалът за Купата на България между Ботев Пловдив и Лудогорец ще се играе на стадион "Лазур" в Бургас, стана ясно от съобщение на Професионалната футболна лига. Мачът е насрочен за 15 май (четвъртък) от 19:15 часа.

На среща между представители на клубовете – финалисти и ПФЛ се стигна до споразумение за цените на билетите и разпределението на местата за публиката на двата отбора.

Пловдив взима отпуск за финала за Купата

Привържениците на Ботев вчера поставиха в шах работодателите в Пловдив. "Бултрасите" масово пускаха молби за отпуск, фиксиран за 15 май...

В крайните блокове на сектор "А", както и в секторите "Б", "В" и "Г" феновете ще влизат срещу 12 лева, по-централните места в "А" сектор ще се продават срещу 25 лева, а местата във ВИП ложата ще струват по 50 лева.

Привържениците на символичните домакини от Ботев ще бъдат разположени от блок №12 до блок №22 (включително), както и в блок №3 и №4 на сектор "А". Феновете на Лудогорец ще бъдат настанени от блок №5 до блок № 10 (включително), както и в блок №1 и №2 на сектор "А".

Билети за финалния мач ще бъдат пуснати в предварителна продажба от вторник, 29 април. Те ще се продават във фен – магазините на клубовете в Пловдив и Разград, както и в Бургас във фен – магазина н

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ