Тим от Топ 7 спасява Марсиньо от ЦСКА

11623
Тим от Топ 7 спасява Марсиньо от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

ЦСКА получи сериозен удар в навечерието на Вечното дерби с Левски, пише "7 дни спорт". Изпадналият в немилост Марсиньо е пред подпис с отбор от топ 7 на "А" група. Преговорите между бразилеца и бъдещия му клуб са в доста напреднала фаза, но двете страни са се договорили за пълна конфиденциалност.

Както е известно, настоящият контракт на кариоката изтича в края на лятото. През зимната пауза от ръководството на ЦСКА направиха всичко по силите си да продадат Марсиньо за добра сума в чужбина. Най-настойчиви за подписа на бразилеца бе румънският Петролул (Плоещ), но тимът от северната ни съседка набързо се отказа заради високата трансферна цена на кариоката - 300 000 евро. След като шефовете на ЦСКА не успяха да го продадат, те се опитаха да го вържат с нов договор. Марсиньо обаче е поискал заплата от 20 хиляди лева, което е с 5 бона повече от тавана на месечните възнаграждения на "Армията".

Абсурдното е, че Стойчо Младенов е получил забрана от шефовете да разчита на него. Затова до края на сезона бразилецът само ще поддържа форма с ЦСКА.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com