Тити Папазов: Заслужаваше си да опънем ЦСКА (Москва)

11770
Тити Папазов: Заслужаваше си да опънем ЦСКА (Москва)

В последната пресконференцията преди Левски Лацио, главният организатор на празненствата по 100-годишния юбилей на "Левски" Константин Папазов направи поредното си атрактивно изказване.

"Сега е много лесно, няколко часа преди събитието. Когато започна цялата тази идея да се реализира, започна с амбиция, цел и мечта - да успеем да реализираме този празник по най-добрия начин. Обградени от супер негативизъм и реалностите, които съпътстваха събитията, знаехме, че неуспехите на сегашния "Левски" ще се отразят на бъдещето. Убеден съм, че утре цяла България ще бъде свидетел на най-великото събитие от цялата ни демокрация. "Левски" в най-тежкия момент доказа, че е най-обичаното нещо в държавата. Убеден съм, че всички събрани пари са събрани от сърце. Сигурен съм, че тези, които сега са в "Клуб 100", утре ще са тези, които ще подпомогнат за бъдещето на клуба. В живота има баланс - тези, които нямат фенове, съдбата им отрежда богати собственици", заяви Тити Папазов.

Сашо Везенков: Тити да не се държи като учител в ТВУ

Директорът и треньор на Лукойл Академик Сашо Везенков реагира остро на изказването на наставника на Левски Константин Папазов. След чет...

"Голямата победа е не организирането на самото събитие, а начинът - защото ги нямаше милионите на Чорни. Сигурно щеше да бъде мач срещу Зенит или ЦСКА Москва. Заслужаваше си да опънем ЦСКА Москва, нали. Тогава обаче синята общност нямаше да бъде подложена на този тест. Засега организацията е много добър 5, сигурен съм, че утре ще бъде отличен 6. Вие, медиите, трябва да ни помогнете да продадем останалите 5-6 хиляди билета. Не искаме от тях да видим финансовото измерение - билетите са за Сектор "Г", а да напълним стадиона, да покажем мощ, да експлоатираме тази мощ за в бъдещето. Убеден съм, че утре ще бъде поставеното начало, с което да покажем, че ние не сме крадци и сме добронамерени. Има много голяма армия зад нас. Да, виждате ме мен, аз обирах лаврите, но много хора ги заслужават", допълни баскетболният треньор.

"Утре само едно ви моля, да ни помогнете. Утре стоте години трябва да затворят в нас негативизма, да има само радост и всички до един да пеят. От министъра на спорта, Стефка Костадинова и така нататък. Така да го направим, че да пропеят и те. Трудно в България става да няма негативизъм, но искам утре да няма нито един път "у". Това е 100-годишен юбилей на най-най-най обичаното нещо в държавата. Сигурно сега пак ще заплача, но ако някой на света ми покаже, че човек може да заплаче с копче, нека го направи. Няма такова нещо. Аз съм най-щастлив от онова момче, което дари 1,40 лева. Той отиде и даде 1,40 лева в касата на "Тодор Александров". Това няма цена, това е повече от големите спонсори. И аз утре искам да знам кое е това момче", завърши Папазов.

Юбилеят ще бъде честван на 23 май (петък), като апогеят ще бъде мач с Лацио от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ