Започва фестивалът "Бохеми" в Банско

7168
Започва фестивалът "Бохеми" в Банско

Балканският фестивал „Бохеми” ще се проведе за първи път в Банско. Курортният град ще се превърне в сцена за музиката с най-популярните балкански изпълнители. Фестивалът ще бъде в рамките на два дни - 26 и 27 юни, съобщава Дарик нюз.

На централния площад ще излязат изпълнители като Желко Йоксимович, Гаджо Дило, Иво Папазов - Ибряма, Каролина Гочева. В събитието ще се включат още Бански старчета, Барка Брас бенд, Байлдса, Balkan Scientists Soundsystem ft. Sando Sandov, Булгара и др.

Треска за Банско!

Жив ритъм, балкански звезди, брас секции, традиционни кулинарни изкушения от региона, люти и силни емоции и напитки, ще разлюлеят земят...

Фестивалът е уникален за пределите на България и има за цел да покаже неповторима кулинарна еклектика, колорит и богата душевност. Жителите и гостите на града ще могат да се насладят на уникалния фестивал напълно безплатно.

Две седмици след "Бохеми", в Банско предстои още едно грандиозно събитие - фестивалът „Bansko Beat“. Той ще се проведе на 10-11 юли в курортния град. Двудневният фестивал е за всички, които предпочитат новата вълна в музиката.

В програмата ще се включат James arthur, Little Dragon, Sam Feldt, Mo' Horizons, Mo 'Kalamity и още много изпълнители и БГ звезди. Към звездния фестивал ще се включат и музикантите от TheSensimillianz- посланиците на реге културата в България. Mr. I (Root Souljah, Roots Rocket Band), Ясен Обретенов – Яшата (Root Souljah, Уикеда, Roots Rocket Band), Maкс (Kozza Mostra, Ogi23),Мони (One Soul) и VoLion (Southwick, Roots Rocket) ще представят последния проект на лейбъла - The Ireation.

Бандата продължава развитието на класическия roots reggae звук, в който съчетава умелохип-хоп и соул елементи. В програмата е предвиден и конкурс за непопулярна българска банда.

Ангелкова не даде еднозначен отговор за втори лифт в Банско

Министърът на туризма Николина Ангелкова отново не даде категоричен отговор на въпроса, свързан с изграждането на втора кабинкова ли...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com