Боб Дилън - по магистралата на живота

44151
Боб Дилън - по магистралата на живота

Музикант, който променя самата същност на популярната музика, поет, предложен за номинация за Нобелова награда, „говорителят на своето поколение“, който не се страхува да казва сериозни неща в среда, която никога не е била възприемана особено сериозно, културна икона, станала част от кодовете на съвремието ни – Боб Дилън е всичко това и още много. Цитиран от Папата и награждаван от президенти, творчеството му е толкова различно като тематика и толкова богато като образност, че му придава статута на философ, мъдрец, пророк…

Боб Дилън се движи по магистралата на живота си самотен и горд, непредвидим и гениален. И го прави с такова умение, остроумие и плам, че вдъхновява и други да тръгнат по същия път, а милиони да чуят най-съкровените си мисли и чувства, изразени в песните му.

Книгите превзеха "Света Неделя"

Пъстри корици, ентусиазирани издатели, развълнувани творци и култура, носеща се във въздуха са само част от думите, с които може да се...

Дилън е едно от най-известните имена в Западния свят и въпреки това големи части от живота му си остават обвити в тайнственост. Цялата история, базирана на документирани факти и свидетелства от първа ръка на стотици творци, близки приятели и роднини се появява за пръв път на страниците на „По магистралата на живота“, за да разкрие мъжа зад легендата, вдъхновението зад песните, самотата зад славата. Хауард Саунс умело въвежда читателя в историята на личния живот на Дилън, без да изпуска от фокуса си най-важното – неговата музика.

Книгата е преведена в редица страни и според общото мнение е стандарт в писането на музикални биографии и забележителна хроника за живота на един забележителен творец.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Книги