"Мъдростта на душите" - Истински истории за пътешествия в живота между преражданията

2463
"Мъдростта на душите" - Истински истории за пътешествия в живота между преражданията
Снимка: Издателство "Хермес"

Д-р Майкъл Нютън е създател на регресивната хипнотерапия, изследовател на духовното и основател на института „Майкъл Нютън“, където работи до смъртта си през 2016 г. За написването на тази книга в негова памет 26 терапевти от института и 62 техни клиенти дават своя принос. Изложената тук методика е разработена от д-р Нютън в хода на хиляди сеанси, осъществени в двайсет и пет годишната му практика.

„Мъдростта на душите“ представя колекция от мъдри съвети и прозрения, които клиентите на терапевтите от института споделят, за да помогнат на други хора, изправени пред подобни житейски предизвикателства. Въпреки че напътствията, дадени по време на сеанс на духовна регресия, са лични, обикновено те се отнасят за ситуации, в които всички ние се озоваваме в определен етап от земния си път. Независимо дали става въпрос за здравословни или междуличностни проблеми, зависимости или тежки загуби, всеки от нас се сблъсква с трудности, които му предоставят възможност за духовно израстване. Такова разбиране за болестите и проблемите променя изцяло светогледа и ценностната система, като ускорява духовния растеж и прави живота ни на земята по-пълноценен и по-щастлив.

Откъс от "Мъгливото езеро"

Каталина Ларк видя убийството около четири секунди преди да се случи. Или може би пет. Все още не беше свикнала със зловещите видения. ...

Авторите на тази книга са членове на Изследователската комисия на института „Майкъл Нютън“. Всеки е квалифициран в областта на хипнотерапията и духовната регресия в минали съществувания и живота между преражданията, като ги практикува активно. Предишната им публикация е „Малка книга на „Люелин“ за живота между преражданията“.

Д-р Ан Дж. Кларк е директор „Научни изследвания“ и член на борда на института „Майкъл Нютън“. Живее в Бирмингам, Алабама. Тя е собственик на центъра „Мъдрост за благоденствие“ и практикува хипнотерапия, включително регресия в минали съществувания и живота между преражданията. Води коментарна рубрика в онлайн списанието на института „Майкъл Нютон“ под заглавие „Истории от отвъдния живот“.

Мерилин Харгрийвс е бакалавър и практикуващ мултимодален холистичен терапевт. Собственик е на Центъра за триединен уелнес в Британска Колумбия, Канада. Нейният лечебен подход е фокусиран върху интегрирането на физическото, емоционалното и духовното изцеление, като съчетава познанията за тялото, ума и духа, лечебните свойства на билките, хипнотерапията и регресията в живота между преражданията. Мерилин е директор „Стратегическо планиране“ и член на борда на института „Майкъл Нютон“.

Карън Джой е бакалавър, специалист по корпоративен мениджмънт. Завършила е психология на организациите и е практикуващ психолог от десетилетия. Понастоящем е най-големият авторитет в областта на хипнотерапията и регресията в живота между преражданията. Тя провежда сеанси в минали съществувания и живота между преражданията в студиото си за хипнотерапия в Малени, Съншайн Коуст, Куинсланд. Автор е на няколко книги, сред които „Други животи, други реалности: Пътища на трансформацията“, свързана с регресиите.

Мит ли е прочистването?

В областта на здравната грижа все повече се шири убеждението, че не се налага да взимаме специални мерки за детоксикация, защото тялото...

Д-р Джоан Селински е собственик на центъра „Соул Соурс“, обслужващ Мериленд и столичния окръг Колумбия. Тя е духовен съветник. В хипнотерапевтичната си практика Джоан се фокусира върху регресията в минали съществувания и живота между преражданията, трансперсоналните пътувания и освобождаването на духа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КНИГИ:

От Норвегия идва литературният шедьовър "Последните ласки", който те кара и да се смееш, и да плачеш

Евгения Чаушева от Actualno.com е номинирана за "Рицар на книгата"

В мрежата на "Паяка" - Ларш Кеплер представя злодей, по-брутален от всякога

Световноизвестният художник Кантен Гребан посвети прочувствена илюстрация на българските читатели (СНИМКИ)

Чудовищата са реални в "Децата на хълма" от Дженифър Макмеън

Ново издание на абсолютния бестселър на майстора на психотрилъра Себастиан Фитцек - "Терапията"

Излезе "Нож" на Салман Рушди: Първата му творба след нападението (ВИДЕО)

Наградиха писателката Елфриде Йелинек с почетен френски орден

Албанският писател Григор Бануши пристига за премиера (СНИМКА)

"Чудните приказки на баба. В градината" – пролетен букет от очарователни истории

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com