Дрогиран уби баба си, не му дала да я изнасили

15151
Дрогиран уби баба си, не му дала да я изнасили

Доживотен затвор без право на замяна, заплашва 22-годишния Тодор Тотев, който наръга с нож 26 пъти баба си, след като поискал да прави секс с нея. Делото за жестокото убийство в Манолско Конаре влиза в съда, съобщи прокуратурата.

Под въздействието на алкохол и наркотици Тотев налетял на баба си Цветка през септември м.г. Първо я намушкал зверски, посля я душил, а накрая я затрупал с чували.

Тодор започнал да се дрогира от 17-годишен. Родителите му правили опити да го откажат от страшната зависимост. Наложило се всички да отидат на гурбет в Испания, но след завръшането си момчето пак посегнало към наркотиците. Тогава семейството решило да се премести на село при баба Цветка.

Сръбски масов убиец почина от раните си

60-годишният мъж, който във вторник уби 13 души в Сърбия, след което опита да се самоубие с куршум в главата, почина от раните си, ли...

На 25 срещу 26 септември м.г. Тодор се върнал от работа в Пловдив. Баба му го посрещнала със салата и манджа, а сетне излязла навън. Внукът ударил две питиета, комбинирани с амфетамин и си пуснал порнофилм. Ненадейно решил да прави секс с баба си. Знаел, че тя няма да откликне и затова приготвил кухненски нож.

Излязъл да я търси и я открил до плевнята. Викнал я и когато тя отишла, започнал да я коли, без да прави опити за секс. Баба Цветка опитала да се отбранява, но младежът я съборил на земята, запушил й устата и почнал да я ръга. Нанесъл й 26 прободни рани. Жената изпаднала в безсъзнание. Още жива, внукът я затрупал с чували, пълни с жито. Те били причина тя да се задуши, сочат резултатите от аутопсията. Според лекари смъртта е настъпила по особено жесток начин.

Тотев опитал да прикрие зверското убийство, като отишъл вечерта на гости у свои приятели в Пловдив. Там го заловили криминалистите и го арестували.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com