Глиган щуря в завод за хапчета

6795
Глиган щуря в завод за хапчета

Глиган нахълта в завод за хапчета и около час галопира между цеховете за ужас на фармацевтите и охраната. Екшънът се разигра в двора на фирма „Актавис“ в Дупница, съобщава агенция "Блитц".

60-килограмовата дива свиня се озова в двора на предприятието, след като доста време обикаляла около тировете на паркинга. Първи я забелязали шофьорите и се опитали да я прогонят. Вместо да отпраши към полето, глиганът се озовал зад стените на завода.

Притиснат от сградите, той започнал яростно да препуска по алеите и разорал напълно изчистените от снега градинки. Десетки работници гледали пощурялото животно през вратите на цеховете. Едва след около час препускане, звярът открил изход и напуснал предприятието през парадния вход пред сащисаните охранители на портала. После избягал към пътя за Самоков.

Шефът на полицията Борислаов Динев обяснява, че не се наложила намесата на униформени, защото животното не е пречило на колите.

Глиганът е избягал от гатер за обучение на ловни кучета като счупил оградата. Той е собственост на ловно-рибарското дружество в Дупница.

По същото време от огражденията на тренировъчния лагер се е измъкнала и друга дива свиня. Тя пък се лутала из улиците и нивите край Горна махала. Накрая и двата глигана са заловени с мрежи и авджиите са си ги прибрали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com