Жените са по-активните участници в Национална лотария

17363
Жените са по-активните участници в Национална лотария

Жените са по-активни участници в Национална лотария, сочи статистиката. Дамите имат превес в броя на спечелените автомобили – цели 16, срещу двойно по-малко за мъжете. Интересен факт е и, че повече представителки на нежния пол са взели участие в най-щедрата част на ТВ игрите - МЕГА Джакпот. Срещу сферите на Национална лотария са се изправили 13 жени и 10 мъже. Дамите обаче са спечелили по-малко пари - общо 235 000 лева, срещу 365 000 лева за кавалерите.

Най- голямата печалба от играта МЕГА Джакпот спечели Христо Кацарски, който си тръгна от студиото на Национална лотария с 200 000 лева. “Играта ми беше като на майтап. Играех за самата игра, за самото шоу, и не осъзнавах какво може да се случи”, заяви  след участието си Христо. Именно неговото самообладание  и желание за игра, за риск, го отведоха до голямата печалба, смятат специалисти. Според тях темперамента и мисленето на жените са по-практични. Дамите не обичат да рискуват, което предразполага към по-малки печалби.

Променят столичното движение на 3 март

Столична община въвежда организация на движението за провеждането на тържественото честване на Националния празник на Република Българ...

Превес на силния пол има и в играта „Сейфове“. Отново благодарение на логичното си мислене, хладнокръвие и хазартен риск, кавалерите са успели да спечелят 201 500 лева. Нежната половина на човечеството обаче не отстъпва и вече ги настига със спечелените от тях 173 500 лева.

Най-силното оръжие на нежния пол, женската интуиция, работи безотказно. При моментните печалби именно жените са тези, които са грабнали големите награди, показва още статистиката. Билет, който крие в себе си грандиозната печалба, луксозен апартамент на стойност 200 000 лева, попадна в ръцете на 29-годишната Даниела Павлова от Пловдив. Лек автомобил от играта „Сбъдни мечтите си“ пък спечели дама от Варна, а с моментна печалба от 20 000 лева се сдоби Петя Василева от Перник.  

По случай Деня на жената, 8 март, Националната лотария на България ще зарадва нежния пол със сладки плюшени мечета. Водещият на предаването Национална лотария, което можете да гледате всяка събота от 19.30 часа в ефира на Нова ТВ, Захари Бахаров, ще направи най-голямата изненада на случайно избрана от него дама. Той ще ви очаква в големия търговски център на бул. Цариградско шосе 115 А, точно в 17.30 часа. Какво е подготвила Националната лотария и коя ще бъде дамата изненадана от Захари, ще можете да дойдете лично да разберете и да се надявате вие да бъдете негова избраница. Очакваме ви заедно да направим деня, посветен на нежната половинка, още по-прекрасен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com