Йовчев разпореди проверка по инцидента с взривените цистерни

4715
Йовчев разпореди проверка по инцидента с взривените цистерни

Инспекторатът на МВР и Икономическа полиция ще извършват проверки по инцидента с взривените цистерни на гара Езерово, каза министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев, цитиран от "Фокус".

Проверките са разпоредени от вътрешния министър след вчерашния взрив и пожар на гара Езерово.

Все още е прекъснато движението на всички влакове при Езерово

Продължава да бъде прекъснато движението на всички влакове в участъка между гарите Езерово и Тополите от съображения за сигурност по на...

Остава прекъснато движението на всички влакове в участъка между гарите Езерово и Тополите от съображения за сигурност по нареждане на следствените органи, поради възникналия пожар в индустриялен клон в района на гара Езерово. Това съобщиха от пресцентъра на БДЖ.

По тази причина всички влакове, които пътуват в посока Варна, се движат до гара Повеляново. Влаковете, които по разписание трябва да заминават от Варна, започват своето пътуване от гара Повеляново.

В момента на прекъсване на влаковото движение националният железопътен превозвач създаде извънредна организация за транспортното обслужване на всички пътници, като в участъка между Повеляново и Варна за клиентите на „Холдинг БДЖ” ЕАД е осигурен превоз с автобуси.

До възстановяване на движението на влаковете в гара Варна престоява международния бърз влак № 1180 от Варна за Москва. Във влака има 130 чуждестранни пътници, за които ръководството на „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури храна и вода.

Остава критично състоянието на мъжа с 90% изгаряния след пожара в Езерово

Тежко е общото състояние на пациента с 90% изгаряния, пострадал при пожара в Езерово. Това съобщи Варна д-р Йоланда Заякова, началник о...

В момента допълнително е прекъснато движението и в участъка между гарите Синдел и Повеляново, поради което един бърз влак престоява в гара Юнак, а един бърз и два пътнически влака изчакват в гара Повеляново. Пътниците от бързият влак, който престоява в гара Юнак, ще бъдат превозени с автобуси до Варна.

До възстановяване на движението на влаковете ще продължи организацията за превоз на пътниците с автобуси. За обстоятелствата около пускането на движението на влаковете, ще бъде публикувана информация на всеки два часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com