Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°

4049
Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°

Днес ще остане предимно облачно с по-съществени разкъсвания на облачността на места над Югозападна България. Tакава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

В източната половина от страната и западните райони на Дунавската равнина ще има превалявания от дъжд, значителни преди обяд в източната част на Горнотракийската низина. В Източна България ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще бъдат между 6° и 11°. В София – около 7°.

Остава облачно, със слаби превалявания от дъжд

Над страната ще се задържи облачно с продължаващи, предимно слаби превалявания от дъжд, съобщиха от НИМХ.Временни разкъсвания на облачн...

Над Черноморието ще бъде облачно, с превалявания от дъжд, значителни в южните райони. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури ще са около 6°- 7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала. Температурата на морската вода е 7°.  Над планините облачността ще е значителна.

Разкъсвания ще има над Рило-Родопския масив. Почти без валежи. Ще духа умерен югоизточен, по високите части - югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 3°, на 2000 метра – минус 2°.
Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от средното за месеца и ще се повишава.

 

 

Облаци и дъжд

Над страната ще има значителна облачност. Около и след обяд в Югозападна България ще превали дъжд, в планинските райони – сняг, с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com