През септември ще бъде представен отчетът за 100-те дни на правителството

3646
През септември ще бъде представен отчетът  за 100-те дни на правителството

През месец септември ще бъде представен отчет за 100-те дни на правителството. Това заяви във Варна министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев, съобщи агенция "Фокус".

Стойнев посочи, че отчетът ще бъде представен и пред Висшия съвет на БСП. По негови думи, явно някой се надява през месец септември да се влоши работата на правителството, което към момента си върши работата отлично. „Това няма да бъде позволено, още повече с удари на партийна основа”, категоричен бе Драгомир Стойнев.

Митрополит Николай: Бог не даде властта на никой от тези, които се опитваха да управляват България, защото не я заслужават

Възлюбеният Бог не даде властта никому, на никой от тези, които се опитваха да управляват България през тези над 20 години, защото те н...

По отношение на Закона за енергетиката, министър Драгомир Стойнев коментира, че ще бъдат въведени по-мащабни мерки за защита на потребителите, тъй като това е тема, която през годините е била оставяна настрана. „Хората имат нужда от защита, от страна на институциите и затова темата ще бъде обсъждана много широко, за да бъде в защитата на хората”, каза Стойнев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com