Протестиращи отново се събират „На кафе” пред Парламента

10291
Протестиращи отново се събират „На кафе” пред Парламента

За поредна сутрин протестиращи се събират в знак на недоволство срещу управляващите „На кафе” пред Парламента, предаде Агенция „Фокус”.

До 8:20 събралите се граждани бяха не повече от 50 души. Не се чуваха скандирания, няма и издигнати лозунги. Движението по бул. „Цар Освободител” се осъществяваше нормално. Както обичайно, загражденията около сградата на Народното събрание достигат до храм-паметника „св. Александър Невски”.

МВР ще снима протестиращите

МВР започва да публикува снимки на протестиращите в интернет страницата си. От ведомството обясняват, че това се прави, за да стан...

На протеста продължават да се събират хора.

След 8:35 протестиращи блокираха движението по бул. „Цар Освободител” от Софийския университет „Св. Климент Охридски” до бул. „Г. С. Раковски”. Скандирайки „Оставка”, те застанаха на пътното платно пред сградата на Народното събрание.

Издигнали са лозунги, които гласят: „БСП връщайте мандата”, „Оставка”, развяват се български знамена и се чуват силни освирквания и скандирания. В знак на съпричастност в протеста се включиха около 30 велосипедисти, които бяха посрещнати с аплодисменти. Велосипедистите останаха няколко минути и продължиха по маршрута си. Събралите се протестиращи „На кафе” са не повече от 100 души. Всеки участник в протеста получава безплатно кафе, като призивът на инициативата е „Кафето е от нас, оставката от тях”.

Очаквайте подробности.

Джеймс Пардю: Ако бях българин, щях да съм на улицата с протестиращите

Не бях изненадан, че правителството на ГЕРБ падна. Фактически очаквах режимът на Борисов да загуби мандата си дори по-рано, казва в инт...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com