Райков: Кабинетът не е враг на никоя политическа сила

3348
Райков: Кабинетът не е враг на никоя политическа сила

Изборният процес ще бъде проведен съобразно правилата. Това заяви след срещата си с лидера на ДПС служебният министър-председател Марин Райков. Той очаква коректно говорене в изборната кампания и се обяви срещу езика на омразата. Това би било неприемливо явление, категоричен бе служебният премиер, съобщи агенция КРОСС.

Всякакво етнизиране на политическия дебат в предизборната кампания е абсолютно неприемливо. Моля българските граждани да имат доверие, че ние няма да допуснем едни да бъдат противопоставяни на други на тази основа, заяви Райков.

Марин Райков: От 1 април вдигаме пенсиите, ще защитим националните интереси

Служебният кабинет няма  да допусне манипулация и нарушения на изборите. Това каза по "Хоризонт" премиерът Марин Райков. Той съоб...

Той добави, че кабинетът не е враг на никоя политическа сила и призова партиите да не намесват служебното правителство в предизборната реторика.

Не искам от нашите оценки една политическа партия да черпи аргументи в рамките на предизборната кампания срещу друга политическа партия, заради това не желая да се ангажирам с политически оценки за предишни кабинети, коментира служебният премиер.

Въпросът за публичните финанси е ключов, каза още служебният премиер и обясни, че по тази тема се работи ежедневно и какво е състоянието им Райков и финансовият министър ще могат да кажат в близките дни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com