Торта и сълзи на елиминациите в Dancing Stars

27644
Торта и сълзи на елиминациите в Dancing Stars

Сладки изненади за 50-годишния юбилей на Илиана Раева и сбогуване с дансинга за Зейнеб и Петьо, бяха акцентите в петъчното LIVE шоу на Dancing Stars.

Журито за първа вечер бе в пълния си състав, а в ролята на ко-водеща на спектакъла дебютира Никол Станкулова.

Два риалити формата и култовото „Стани богат” по Нова

Едно бляскаво шоу ще ни накара да танцуваме, друго ще ни направи свидетели на внушителни превъплъщения, а трето ще се завърне с още по-...

В елегантна вечерна рокля рожденичката Илиана Раева развълнувано благодари за всички прекрасни изненади, сред които най-вълнуващите бяха присъствието в залата на дъщерите й Славея и Виолета, и красива торта с рози, подарена от звездните отбори в Dancing Stars.

Поп-фолк изпълнителката Райна разгорещи страстите със специалното си участие, а Лора Караджова и 100 кила изпяха хита си Цяла нощ.

Део и танцовата му половинка Елена припомниха защо са най-добре танцуващите до момента и повториха бляскавото си изпълнение от вторник.

Бляскав старт на Dancing Stars

Фокстрот за Глория, Франк Синатра и цилиндър за Ицо Хазарта. Новият сезон на Dancing Stars започна бляскаво и с изненадващи превъплъщен...

Вечерта бе напрегната за четирите номинирани двойки: Латинка и Фил, Елен и Калоян, Наталия и Живко, Зейнеб и Петьо. Зрителският вот подкрепи и спаси от елиминации Лоте (Латинка), както я наричат колегите й в театъра, която спечели публиката с хумор и неизчерпаема енергия.

Залата бе пълна с много известни лица, дошли да подкрепят звездните участници. Топмоделът Ирен Онтева пое защитата на актрисата Елен Колева. Маги и Кремена Халваджиян подкрепиха Зейнеб. Латинка Петрова получи помощ от приятел в лицето на Богдан Томов, а водещата Калина Стефанова зае страната на Наталия Кобилкина.

Зрителите избраха Зейнеб и Петьо да напуснат сцената на Dancing Stars. Винаги усмихнатата Зейнеб сподели, че участието й в бляскавото танцувално шоу е само начало и обеща да продължи да се учи да танцува. Тя пожела на всички участници много късмет и определи за свои фаворити Петко и Яна.

Стела от Dancing Stars се яви с махмурлук в ефир

След първия епизод холивудската звезда Стела Ангелова категорично зае първото място. Тя опроверга съмненията на Илиана Раева, че гимнас...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com