Спират водата в "Овча купел" I

3941
Спират водата в "Овча купел" I

„Софийска вода” временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от компанията.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Горица” в кв. „Овча купел І” , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района: по ул. „Горица” от бул. „Цар Борис ІІІ” до ул. „Народен герой”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Горица” и ул. „Народен герой”.

Работниците на "Гешов" направиха авария и спряха водата на четири болници

В 16:30 часа днес аварийни екипи на "Софийска вода" прекъснаха водоснабдяването по бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" в района на Меди...

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Яна , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: с. Яна. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска пред училището. След реализацията на тeзи инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на водопроводна връзка между съществуващ уличен водопровод с новоизграден на ул. „Бански път” в с. Мало Бучино , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Люлин”, ул. „Бански път”, ул. „Филип Костов”, ул. „Демокрация”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бански път” ъгъла с ул. „Филип Костов”. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон  0700 12121 .

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

И БСП иска разваляне на концесията със "Софийска вода"

Градският съвет (ГС) на БСП възлага на група общински съветници да внесат в Столичния общински съвет (СОС) решение за разваляне на ко...

Редактор: Е. Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com