Васил Гюров срещу Спас Лакомото: Ставате слуги на ресторантьорите

30231

Музикантът Васил Гюров се обяви срещу идеята да се преразгледа решението за пушене в заведенията.

“Отивам пред телевизията да се разправям с този боклук от БСП, който обяснява как хората получават инфаркти, защото са си загубили работата, поради забраната за тютюнопушенето”, изригна Гюров в профила си във Facebook след участие на депутата Спас Панчев, известен още с прозвището Лакомото, по БНТ по темата "Връщане на тютюнопушенето на обществени места".

Закон за забрана на пушенето на обществени места влиза в сила в Русия

Закон за забрана на пушенето на обществени места влиза в сила в Русия утре, предаде БГНЕС. Законът забранява пушенето в училищата, уни...

“Не ви ли е срам? Вие ставате слуги на ресторантьорите, защо не се загрижихте нещо за образованието, за културата, а първата ви работа е да оправите ресторантьорите?…”, попита Гюров депутата (Вижте видеото, за да чуете целия разговор).

“Как това да е единственият бизнес в България? Говорите ми глупости на търкалета!”, продължи музикантът.

“Следващия път като говорите неистини ще дойдем 100 души да ви потърсим отговорност”, предупреди още той народния представител.

Референдум за пушенето предлага Мартин Захариев

Тъй като темата с тютюнопушенето предизвиква сериозна поляризация на мненията, редно е да има референдум по въпроса – да може или...

"Предлагам нова форма на граждански контрол (споделете я с други): Когато видите по национална медия някой "Народен Любимец" да говори "Истини", отидете и го изчакайте пред входа (ще ви отнеме 15 мин.). Може да не казвате нищо. Достатъчно е само да го гледате с любов.... Мисълта, че това може да им се случва отново и отново ги притеснява. А това е добре! Днес може да сме единици. Утре ще сме стотици. Всичко зависи от нас !", посочва Гюров в профила си в социалната мрежа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com