Тъстът на Йордан Цонев пак се прояви по неспирната драма "Силистар"

1438
Тъстът на Йордан Цонев пак се прояви по неспирната драма "Силистар"
Снимка: БГНЕС

Плажът Силистар пак е с платен достъп, въпреки че след скандал миналата година уж вече беше осигурен безплатен път до плажа. Сега таксата за ден е 4 лева, след като през 2015 година бяха събирани по 10 лева.

Отново Георги Якимов, тъстът на Йордан Цонев, беше заснет от камерата на Нова телевизия при новата бариера. „За какво ще ме снимате, айде гледайте си работата”, разкрещя се тъстът на Цонев.

Тъстът на Йордан Цонев - човекът, който не пуска без пари до Силистар

Кой е собственикът на имота, който прегражда пътя към плажа „Силистар”? Това е тъстът на депутата от ДПС Йордан Цонев &ndas...

Погледнете за какви треви става въпрос, нашата зона е маркирана, виждате ясно, разгневи се млад мъж, който отговаря за „бариерата” и твърди, че се минава през частен имот.

Доколкото ми е известно НАП е дала разрешение в частния имот да се извършва такава дейност, посочи кметът на Царево Георги Лапчев. По думите му не може да има нов обходен път, защото ще бъдат унищожени защитени растителни видове.

През миналата година Якимов се защити за таксата, защото се минава през негов имот. Мога да си го изора, на нива да го направя и никой да не минава, каза Якимов. За вземането на такса Якимов вече е глобяван – или поне е имало опит от Община Царево. Актът бил на стойност 1000 лева, на втора инстанция станал 300 лева, а след това бил отменен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Бургас