А1 започва предварителни поръчки на новите флагмани на Huawei - P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket

10261
А1 започва предварителни поръчки на новите флагмани на Huawei - P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket
Снимка: A1

Онлайн магазинът на А1 започва да приема предварителни поръчки за новия Huawei P50 Pro и сгъваемия P50 Pocket. Те ще продължат до 6 февруари и всички потребители, които закупят един от двата модела в този период, ще получат и безжични слушалки Huawei FreeBuds 4.

Моделът P50 Pro се различава с основната си камера, разположена на гърба му. С комбинацията от цели 4 обектива, със съответно 50 + 40 + 13 + 64 мегапиксела и технологията True-Chroma Shot, смартфонът пресъздава напълно реални цветове. Тези цветове стават още по-„живи“ на отличния дисплей, също с патентована технология True-Chroma. С помощта на своята перископска система камерата на Pro версията може да достигне 100x увеличение на изображенията.

Huawei P50 Pro e снабден с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 888 4G процесор. В комбинация със солидната памет от 256 GB и 8 GB RAM памет, този смартфон трябва да може да се справи дори с натоварващи програми и видеоигри.

В рамките на предварителните поръчки от А1.bg потребителите могат да избират между два цвята – черен и златист. В комбинация с тарифен план A1 ONE 32,99 цената на Huawei P50 Pro на месец е 70,00 лв. Ако бъде поръчан със същия план, но в брой, цената става 1479,99 лева.

Сгъваемият вариант на флагмана Huawei P50 Pocket не прави компромиси по отношение на ключовите предимства на серията. Той също залага на отлична прецизна камера с технологията True Chroma и запазва иконичния дизайн на основната камера. Вторият отвор обаче е за втори дисплей, който е изключително полезен и позволява използването на смартфона, докато е затворен. Пантата на P50 Pocket е стабилна и почти не се забелязва на фона на наситените цветове на дисплея.

Цената на Huawei P50 Pocket на изплащане с двугодишен договор за A1 ONE 32,99 e 84,99 лева на месец, а заявилите поръчка с плащане в брой могат да го имат срещу 1769,99 лева.

И двата смартфона в серията нямат достъп до Google Mobile Services, но всички необходими приложения могат да бъдат открити в официалната платформа на Huawei – AppGallery, която идва инсталирана на устройството. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Технологичният гигант Intel отложи плановете си за инвестиция в Италия

По-малко от 10 дни остават до началото на най-вдъхновяващото събитие за жени със страст към успеха и вдъхновението, международната конференция Business Lady Excellence

Световни винени експерти оцениха високо българското вино

Основателят на Under Armour застава отново начело на компанията

Вредно съдържание за младите: Италия глоби TikTok с милиони

AES България получи признание за „Най-добър работодател“ за 2023 г.

Автомобилостроител предприе най-голямото увеличение на заплатите от 25 години

МФ с абсурдни отговори относно промените в хазарта

Какво представлява европейския патент?

С над 900 млн. потребители: Оцениха Telegram на десетки милариди долари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com