Как да разчитаме на технологиите за най-актуалните оферти

3602
Как да разчитаме на технологиите за най-актуалните оферти
Снимка: Lidl

Вероятно повечето от вас помнят времената, в които комуникацията за “нещо супер изгодно”, “топ оферта” и “цена трепач” се осъществяваше предимно от уста на уста. Първото нещо, което всеки човек бързаше да направи, когато закупи определен продукт “на сметка”, беше да разкаже подробно и в детайли на всичките си приятели и познати за ценната находка, на която е попаднал. Звънеше се на входни врати, въртяха се телефони, разговорите от тераса на тераса на тази тема бяха обичайна гледка, а комуникацията на улицата можеше да продължи и с часове.

Колкото и носталгично и чаровно да изглежда цялата тази кореспонденция, тя все пак криеше и своите леко разочароващи елементи - понякога докато разберем навреме за дадена отстъпка или промоция например, продуктите за които се бяхме запътили да купим, вече бяха или на привършване или въобще ги нямаше. В този интересен за времето си момент повечето от нас силно желаеха да разполагат с бързо информативно средство, с което да научават своевременно за всички най-актуални и “горещи” предложения.

Днес информация за всички отстъпки и промоции можем да открием мигновено както в книжните брошури, така и във всички традиционни или онлайн канали за комуникация - радио, телевизия, билборди, вестници, че дори и в дигитални приложения за  смартфони, които ни дават пълен и изчерпателен отговор за всички важни продукти, с които можем да се сдобием без да натежим на семейния бюджет. Именно по този начин сме постоянно информирани и в течение за всички продукти, от които се интересуваме и няма нужда да се надяваме на чичо Ваньо от съседния вход, че ще намери време за нас и ще ни сподели за неговия супер изгоден и пълноценен сутрешен пазар. Сега с няколко бързи клика в безплатното мобилно приложение Lidl Plus можем да разгледаме всички специални предложения, цени и отстъпки на седмичните брошури в магазините на Lidl, като, освен това, получаваме и персонализирани оферти с точните за нас продукти и услуги. Като допълнение, в приложението има и секция с партньорски програми, които предлагат и специални отстъпки при пазаруване на козметика, горива, застраховки и още куп други полезни предложения, които намират място в нашето ежедневие.

Така например до края на януари можем да получим отстъпка от 20% за езикова школа Интелект, новият партньор в Lidl Plus. Те предлагат различни курсове по английски език както за начинаещи, така и за напреднали, а също така и курс за граматически английски, подготовка за IELTS или за матура по езика, които са идеални за учениците. Освен това с удобството на приложението можем по дигитален път да съхраняваме и всички касови бележки от покупките си, които правим в магазините на Lidl, като така гаранциите на закупените уреди от всякакво естество се намират на сигурно и достъпно място - директно в смартфона ни. 

Днес, удобството от съвременните начини за известяване, както и все по развитите технологии могат да ни осигурят свързаност и практичност, когато става въпрос за това да бъдем информирани за най-добрите и заслужаващи се предложения, цени или пък оферти. Така винаги ще сме в крак с най-новото и актуално съдържание, което можем да открием в нашите любими и предпочитани търговски вериги.  Повече за  мобилното приложение Lidl Plus и неговата специална оферта Купон+ може да разберете тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

"Газпром" съди австрийската OMV, словашката ZSE и чешката CEZ в Русия

Забраната в САЩ: Ще продаде ли TikTok китайската компания ByteDance?

След серията от инциденти: Boeing отчете загуби за стотици милиони

Spotify отчете рекордна печалба

Домусчиеви придобиват компания с огромни имоти в Ловеч за слънчева централа

„Водоснабдителни услуги на бъдещето“ за 4 милиона жители на Големия Париж

Tesla сваля цените на автомобилите си на редица основни пазари

СофтУни с две престижни награди Forbes Business Awards

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании