Yettel предлага смартфони с отстъпка до 25% в своя онлайн магазин за Великден

3732
Yettel предлага смартфони с отстъпка до 25% в своя онлайн магазин за Великден
Снимка: Yettel

Онлайн магазинът на Yettel ще посрещне великденските празници с изгодна оферта за всички бъдещи и настоящи клиенти на телекома. Използвайки промокод  EASTER през онлайн магазина на Yettel, всеки има възможност да закупи един от най-новите смартфони на Samsung, Xiaomi и Realme с отстъпка до 25% от цената в брой.

SAMSUNG Galaxy A52s 5G 128GB е едно от последните актуални предложения на южнокорейската компания в средния клас. Апаратът работи с осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon 778G 5G и 6GB RAM, което го прави способен да се справи дори с най-сериозните приложения и задачи. Смартфонът се отличава със запазената марка на Samsung - Infinity-O екран, който тук е с размер от 6,5". Ярките цветове и истинското черно са гарантирани от технологията Super AMOLED, а бързите и невероятно живи движения са възможни благодарение на опресняването на картината, която достига до 120 Hz. Samsung Galaxy A52s 5G прави качествени кадри със своята четворна камера, която съдържа основен 64МР сензор с автофокус и оптична стабилизация, 12 МР ултраширокоъгълен сензор, 5 МР макро сензор и 5 МР сензор за дълбочина. Предната камера е с цели 32 МР и е способна да прави качествени селфита, дори при по-ниска осветеност. Моделът има 4500 mAh батерия и възможност за 25 W бързо зареждане. Сред останалите му характеристики са 3,5 аудио изход и сертифициран Dolby Atmos говорител. Той покрива и изискванията на сертификата IP67 за водоустойчивост и може да издържа до 1 м в сладка вода за 30 минути. Отстъпката за модела е 15% с промокод EASTER, с което цената му става 322,99 лв. с Тотал Макс 59.99.

XIAOMI Redmi Note 11 64GB е друго актуално смартфон предложение, което Yettel предлага с отстъпка от 20% в своята великденска промоция. Смартфонът е задвижван от процесор Snapdragon 680, създаден с 6 нм технологичен процес. Моделът разполага с 4GB RAM от типа LPDDR4X и има графичен ускорител Qualcomm Andreno 610. Redmi апаратът е с AMOLED DotDisplay, чийто размер е 6,43". Той може да се похвали с цели 1000 нита пикова яркост и има 90 Hz опресняване на картината, достигащо до 180 Hz при докосване. Това прави работата с него изключително плавна и приятна. Защитата на екрана с Coming Gorilla Glass 3 покритие пък гарантира по-малко драскотини и повишената му издръжливост. Камерата на Redmi Note 11 е четворна и е съставена от основен 50МР сензор, в комбинация с 8МР ултраширокоъгълен и два 2 МР сензора за макро снимки и измерване на разстояние, с което се получава чудесният ефект боке при създаване на портретни снимки. Смартфонът има 3,5 мм изход за слушалки, както и два високоговорителя, а батерията му е цели 5000 mAh с възможност за 33W Pro бързо зареждане. До 29 април смарфонът се предлага с 20% отстъпка с промокод EASTER и цената му в сайта на Yettel e 135,99 лв. с Тотал Макс 39.99.

Realme GT Master 5G 128GB е актуалното предложение на марката в този клас. Смартфонът се отличава със своята основна 64 MP камера, придаваща кристално качество на заснетите кадри. Работата ѝ се допълва от 8 MP ултрашироъгълен сензор и 2 MP сензор за макро снимки. Екранът на GT Master 5G е Super AMOLED и може да се похвали с 1000 нита пикова яркост и 120 Hz опресняване на картината, която я прави особено жива и плавна. Размерът му е 6,43", а съотношението на страните е 20:9, което прави модела удобен за използване. Смартфонът се задвижва от осемядрения Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 5G  процесор, създаден при 6 нм технологичен процес, и разполага  с графичен ускорител и 6 GB RAM. Той е оборудван и с 4 GB RAM LPDDR4X памет и също има 3,5 мм аудио изход. Едно от най-големите му предимства е батерията, която е с капацитет от 4300 мАh и има възможност за цели 65W бързо зареждане. При използване на промокод EASTER цената на апарата в онлайн магазина на Yettel е намалена с 25% с промокод EASTER и е 374,99 лв. с Тотал Макс 39.99.

Подробности за всички предложения можете да видите в специален раздел на онлайн магазина на адрес https://www.yettel.bg/proletna-online-oferta, като обявените на нея цени са преди използването на промокод EASTER за отстъпка.

Освен атрактивни предложения за актуални смарт телефони и устройства, към тях Yettel осигурява и безплатна доставка в рамките на България на всички поръчки в онлайн магазина.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КОМПАНИИ:

Технологичен гигант инвестира 1,5 млрд. долара в компания за изкуствен интелект в ОАЕ

Броят на извънсъдебните фалити в Русия е нараснал 5 пъти

Испания измества Великобритания като топ дестинация в Европа за инвестиции в хотели

Samsung измества Apple в доставките?

Професионалното облекло: Важен фактор за създаване на работна среда с минимален риск

Главболгарстрой взе участие в Делфийски икономически форум

InterContinental Sofia влезе в престижния туристически гид "Мишлен"

Болен съм, няма акт: Глоби по договори за милиони се разминаха на "Автомагистрали"

Опасни апарати за сънна апнея на известна компания: САЩ ограничи продажбите

Какво са „държавно спонсорирани“ атаки и защо Apple премахва термина?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Компании