Две версии за нападението с ножове срещу пловдивския лекар

17209
Две версии за нападението с ножове срещу пловдивския лекар
Снимка: БГНЕС

По две версии работят от полицията в Пловдив за нападението с ножове срещу доктор Аргир Гяуров. Шефът на клиника в града под Тепетата беше наръган 8 пъти в гърба от две неизвестни засега лица. Версиите на разследващите са лично отмъщение и финансови неуредици в голям размер. Управителят на медицински център в Пловдив беше нападнат снощи, докато се прибира у дома в квартал "Кючук Париж".

Блокът на ул. "Васил Ифчиев" е опасан с камери и е заключен. Според "Блиц", никой от съседите на доктора в сградата не е чул нищо за инцидента. Хората коментират, че той не е контактувал много с комшиите си. Не са чували и да има проблеми с някого. Полицията ще прегледа камерите, вероятно по тях ще бъдат установени и двамата нападатели.

Пловдив се нуждае от подходяща спортна база

Липсва подходяща спортна база в Пловдив за масово участие на ученици в спортни прояви, съобщи Агенция Фокус. Не навсякъде в училищата ...

От болницата "Свети Георги" в Пловдив, където беше приет наръганият лекар, съобщиха, че 43-годишният управител на ДКЦ е настанен в "Специална хирургия". Всички рани на Гяуров са в гърба. Не са засегнати жизненоважни органи и не е застрашен животът му. Гяуров е претърпял успешна операция.

Аргир Гяуров не е бил заплашван и не се е чувствал застрашен от нищо. Това е разказал самият той пред разследващите. През 2009 година обаче е имало данни за конфликт на интереси във въпросното ДКЦ, в което той работи. Гяуров е бил едновременно управител и главен счетоводител на "Хипоталамус".

Нападението над Аргир Гяуров е станало, когато той е паркирал БМВ-то си пред входа. Отключил е и влязъл в блока. В този момент зад него веднага са се вмъкнали двамата нападатели и са го наръгали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com