Шестима са задържани в опит да придобият незаконно имот в столичния квартал "Бояна"

4178
Шестима са задържани в опит да придобият незаконно имот в столичния квартал "Бояна"

Задържани са 6-ма души от Хасково и Любимец, опитали да придобият с документна измама имот за над половин милион лева в софийския квартал „Бояна”.

За този опит за измама в особено големи размери, предотвратен от Икономическа полиция, съобщи комисар Ангел Цанков, директор на ОД на МВР Хасково.

Изпепелена е колата на шефа на полицията в Пазарджик

Пожар изпепели колата тази нощ на директора на Районно управление "Полиция"-Пазарджик инспектор Ненко Годжевъргов. По предварителна и...

Измамниците са се опитали да разменят имота за няколко декара ниви в село Татарево, община Минерални бани като са използвали документи с невярно съдържание, информира БГНЕС.

Междувременно снощи полицията в Хасково предприе операция по нощните заведения за оръжия, наркотици и непълнолетни. Акцията, ръководена лично от шефа на областната дирекция Ангел Цанков, започна в 1 часа след полунощ. На нея присъстваха и журналисти. Проверени бяха всички нощни заведения като полицаите основно проверяваха лични документи.

Ангел Цанков съобщи още, че е в ход специализирана полицейска операция за проверка на водачи, които с неправилни и рискови маневри застрашават останалите участници в движението, като се движат в кортежи и предприемат рискови изпреварвания или ползват охрана на обществени места, с което притесняват и възмущават обществеността.

Проверяват се трудовите им правоотношения и правото за носене на огнестрелно оръжие. Проверени са около 100 автомобила и 140 души. Арестувани са автокрадци, пияни шофьори или такива, които са с отнети книжки. При среднощната акция само в областния град са проверени 13 обекта, 70 МПС-та и 235 души.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com