Възрастен мъж почина в поликлиниката, докато чака за преглед

20426
Възрастен мъж почина в поликлиниката, докато чака за преглед
Снимка: Thinkstock

Благоевградчанин получи сърдечен пристъп и издъхна в поликлиниката, докато чака за преглед при специалист кардиолог. Нещастният инцидент със 72-годишния Боян З. станал вчера сутринта около 10,00 часа на втория етаж в сградата на поликлиниката в Благоевград. На пациента изведнъж му прилошало и паднал безжизнен на пода.

Лекари се опитали да му окажат първа помощ, но въпреки бързата им реакция мъжът издъхнал. Най-вероятно се касае за масивен инфаркт, близките му са отказали извършване на аутопсия за установяване на точните причини за внезапната смърт.

Три центъра в Благоевград ще приемат 50 деца с увреждания

Благоевград е единственият град, в който се разкриват три центъра за настаняване от семеен тип и едно защитено жилище, услуги, които ...

76-годишен благоевградчанин пък припадна вчера малко преди 11 часа на улицата и нарани тежко главата си. Приет е в спешно отделение, консултиран е с невролог и след обработка на раната и изследвания на скенер е освободен.

„По време на рекордните горещини в последните 2 дни в спешно отделение на благоевградската държавна болница са обслужени 315 пациенти", съобщи вчера приарът на МБАЛ - Благоевград Д. Петков и поясни: „Най-интензивен е приемът на пациенти със сърдечносъдови оплаквания, за седмица със сърдечен проблем по спешност са настанени 15 пациенти в кардиология, във вътрешно отделение - 13. Дванадесет деца са хоспитализирани в детско отделение, сред тях има пациенти от областта и Рилското корито", съобщава още struma.bg.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com