12 късметчета за ОКТОМВРИ за всяка от 12-те зодии

82176
12 късметчета за ОКТОМВРИ за всяка от 12-те зодии

Октомври е месецът, който ще ни донесе първите емоции на есента. Всяка от зодиите може да очаква интересни събития през октомври, което го прави още по-вълнуващ и специален. Някои от зодиите ще се радват на специално внимание от противоположния пол, а други ще могат да се похвалят с лични успехи, за които не са и мечтали.

Ето какво късметче очаква всяка от 12-те зодии през месец октомври:

Овен

Най-неочаквано запознанство ще преобърне представите ви за хората. Ще върне вярата ви в любовта и ще запали пламък, който ще гори дълго, дълго време. Не мислете, че Съдбата отново ви поднася изпитание – напротив, тя иска отново да сте щастливи.

Телец

Късметът за едни е успешна кариера, за други – любящо семейство. През октомври вашият късмет е по малко и от двете. Ще получите признание на работното място, което ще ви донесе и финансови ползи. А в семейството – всичко ще върви по мед и масло!

Близнаци

Късметът за Близнаците е изцяло в сферата на любовта. За тези, които чакат партньор – ще се появи, макар и да няма да е този, който ще остане цял живот, ще ви научи на много. За другите, които чакат развитие и нов етап във връзката си – ще го получите. Готови ли сте?

Рак

Късметът така и не ви напуска. Малките камъчета по пътя няма да ви попречат да бъдете щастливи. Това, което обаче ще бъде специално в октомври, е начинът, по който някой ще се завърне в живота ви. Може да е стара тръпка, която си мислите, че сте забравили... а може и приятел, с който не си говорите от години. Очаквайте!

Лъв

Успехът и късметът не бива да се бъркат. През октомври ще постигнете успехи, за които не сте и мечтали, но това ще е, защото се трудите усърдно. Късметът обаче ще дойде от друго място и то няма нищо общо с работните ангажименти. Огледайте се – може би някой честичко поглежда към вас.

Дева

Късмет, късмет и пак късмет! Този месец ще бъдете на седмото небе от щастие, защото във всичко ще ви върви. С каквото и да се захванете, ще бъде успешно, за това не се колебайте, а действайте.

Везни

Дългоочаквано късметче във формата на предложение за брак! Не сте си мислили, че това щастие ще ви пропусне, нали? Очаквайте най-неочакваният начин, по който човекът до вас ще ви изненада. Ще бъде като момент от филм или вълнуваща книга, ще ви се струва все едно сънувате. И накрая ще се чуете просто да казвате „ДА!“

Нови късметчета за днес, изтегли своето

Избери си число от едно до девет и виж какво ти е приготвила Вселената. Пожелаваме ти успех и нека ти се падне най-хубавият от всички к...

Скорпион

Пътешествие, за което мечтаете отдавна – това е вашият късмет за октомври. И то не пътуване до близка страна, а екзотично, далечно, вълнуващо и различно. Не си мислете, че финансовата част ще ви затрудни, може би вашият късмет е свързан именно с печалба. Но откъде ли...?

Стрелец

Вълнуваща целувка на лунна светлина под звуците на любимо място в твоя град. Никога не знаеш кого можеш да срещнеш, когато започнеш да излизаш с нови хора и компании. Вярвай, че любовта просто е чакала да станеш готов за нея, за това ще дойде в най-правилния момент.

Козирог

ЛЮБОВНИ късметчета за ОКТОМВРИ. Намисли си число от 1 до 14...

Виж какво късметче ще ти се падне за месец ОКТОМВРИ. Намисли си число от 1 до 20 и прочети какво стои зад твоето число. Запомни го и ст...

Няма как да го скрием, защото остават броени дни до специално събитие, което можем да наречем вашето късметче за октомври. Печалба от нещо, в което рядко участвате, но Съдбата ще ви подкани да го направите. Оглеждайте се за знаци – може да спечелите нещо наистина страхотно!

Водолей

Най-големият късмет на човек се оказва здравето му. Макар, че понякога имаме изпитания, не бива да се отчайваме – защото накрая всичко се нарежда. Късметът е нещо, което те избира, защото го заслужаваш. Независимо дали имаш малка или голяма нужда от него – той ще дойде!

Риби

Любов, любов и пак любов. Разделените – ще се съберат. Самотните – ще открият своята половина. Влюбените – ще направят следващата крачка в живота си. Семейните – могат да получат най-голямата и вълнуваща новина в живота им. Бъдете щастливи и очаквайте хубавите емоции!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com