3 основни причини ЗАЩО мъжете изневеряват

2016
3 основни причини ЗАЩО мъжете изневеряват
Снимка: Pixabay.com

Дали мъжът ми ми изневерява? Това е въпрос, която навярно всяка една жена си е задавала поне веднъж през живота си. Истината е, че никога не можете да сте абсолютно сигурни, защото, ако един човек реши да кръшне, винаги ще намери начин. По-важният въпрос обаче е: Защо мъжете изневеряват? Оказва се, че причините трябва да търсим както в мъжката природа, така и в поведението на дамите. Ето какво казват психолозите по темата:

Мъжете обожават новите тръпки и разнообразието

Чували ли сте как някои господа не желаят да хапват от едно и също ястие два пъти на ден? Този простичък пример илюстрира отношението на някои мъже към връзките и секса. Продължителните любовни отношения само с една жена пораждат досада у тях. От скука и желание за нова тръпка те започват да се оглеждат за нови възможности. И ако повечето жени влагат куп емоции във всеки романс, то за мъжете аферите са просто секс и нищо повече. Ако измяната им бъде разкрита, те ще опитат да се извинят, изтъквайки, че за тях другата жена не е означавала нищо.

Дългите връзки плашат мъжете

Има представители на силния пол, които панически се плашат от сериозното обвързване. Идеята да прекарат живота си само с една жена, ги кара да се чувстват ограничени. Сякаш всичко е предопределено за тях и нищо повече не може да им се случи. В опит да се измъкнат от матрицата на ежедневието и за миг да бъдат други, те се впускат в извънбрачни отношения.

Вижте кои жени изневеряват като луди

Гeрмaнcки учени ca уcтaнoвили, чe жeнитe c дълбoк и плътeн глac ca пo-cклoнни към изнeвярa. Изcлeдвaнe c ръкoвoдитeл пcихoтeрaпeвтa Фил...

Отблъскващото поведение на жената до тях

Много често мъжете изневеряват, защото са се почувствали отблъснати от половинката си. Те не понасят невротични, мрънкаши, ревниви и обсебващи жени, които вдигат скандал за най-малката дреболия. За да се изолират от подобна негативна среда, господата търсят компанията на друга жена, която ги разведрява и разбира. Тя не ги засипва с обвинения, а напротив – възхищава им се и в нейно присъствие те се чувстват мъжествени, ценени и желани.

Мъжете обичат да си чешат егото

Факт е, че има и немалко мачовци, които разглеждат жените като трофеи. Романсът с дадена красавица напомпва егото им до небесата и ги кара да се чувстват неотразими. Харесва им да бъдат прелъстители, а и това ги кара да се усещат млади, атрактивни и желани. За всеки мъж е важно да има самочувствие и да получава възхищението на околните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com