3-те зодии без бъдеще в България

9478
3-те зодии без бъдеще в България
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които могат да живеят навсякъде по света, други се адаптират трудно. Когато обаче чувстваш, че държавата, в която си роден, не е държавата за теб, тогава вече няма връщане назад... хващащ куфарите, карта и тръгваш да търсиш късмета си по света.

Овен

Овните са истински борци, те дават всичко от себе си за работата, която обичат, но никога не получават достатъчно в замяна. Представителите на тази зодия нямат бъдеще в България, защото никога няма да се почувстват оценени подобаващо, а това ще ги смазва всеки ден. Те се дразнят от безпорядъка, не приемат абсурдите, които се случват всекидневно и не могат да живеят спокойно. Нужна им е уредена държава, в която ще се чувстват спокойни, оценени и истински живи. Тяхното бъдеще може да бъде бляскаво, ако направят голямата крачка да излязат навън. Тогава ще усетят какво е да си щастлив.

Рак

Нова любов през 2019 за тези 4 зодии

Дали това ще бъде вашата година на любовта или не зависи от много фактори и един от тях е зодията ви. Въпреки всичко енергията на 2019 ...

Раците са прекалено добродушни хора, от които всички се възползват. Те имат нужда от промяна и от различна среда. Имат много заложби, които не могат да развият. Имат много планове, за които парите тук не стигат. Те искат здраво и щастливо семейство, а бедността в държавата ги подтиска толкова, че не могат да намерят щастието. Раците никога няма да си признаят, че имат нужда от промяна, за това до тях трябва да стои решителен човек, който да ги води напред. Когато един ден заживеят в чужбина, ще открият какво е да си спокоен и щастлив.

Водолей

Невероятно креативни и добри хора, които животът тук смазва. Водолеите са истински съкровища, които не са създадени за държава, която не може да ги оцени. Те имат много таланти, умеят да правят от нищо нещо и когато имат много, са способни да създават големи дела. Водолеите също не могат да се примирят с ежедневието в България и с всички нередности, които срещат на всяка крачка. Непрекъснато искат да променят действителността, но една птичка пролет не прави... Накрая се чувстват като в клетка и чак, когато отлеят, разбират че си е струвало.

Зодиите, които също са създадени за живот в уредена държава:

Близнаци, Лъв, Везни - при тях бъдещето може да бъде хубаво както тук, така и навън. Но те са много адаптивни знаци и могат да направят чудеса, ако се осмелят да потърсят късмета си навън. Изключително дейни и интелигентни хора, които могат да заемат водещи позиции в големи чужди компании. При тях ключово е търсенето на партньор... могат да открият истинската любов навън.

3-те най-ревниви ЗОДИИ

Ревността върви ръка за ръка с любовта. Няма как да се отървем от нея или да се спасим от ревнив партньор. От една страна ревността има...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно