3-те зодии, които са най-големите интриганти

12784
3-те зодии, които са най-големите интриганти
Снимка: iStock/Guliver

Доверието е в основата на всяка връзка - но понякога разкритите лъжи ни връщат грубо към реалността. Хороскопът разкрива кой зодиакален знак има особено голям риск да бъде разочарован. Интриги се въртят във всички зодии и е вероятно дори най-честният Телец и най-отвореният Стрелец да са лъгали преди. Въпреки това има зодии, при които рискът да станете жертва на известен лъжец е особено голям. Този недостатък обикновено се компенсира с положителни качества, но в конкретна ситуация на разочарование това едва ли играе роля. И така - кои са 3-те зодии, които са считани за особено подли интриганти? Нека проследим във следващите редове за кои зодии става въпрос - може да останете приятно или пък неприятно изненадани!?

4 зодии, които най-често се забъркват в интриги

Овен (21 март – 20 април)

Овните знаят какво искат - и преследват целите си с постоянство и ентусиазъм. Стяга се само ако нещо му застане на пътя. Тогава се вижда колко борбен е Овенът, въпреки че не му липсва нужното самочувствие. Той получава волята си с всички необходими средства, включително лъжа в спешен случай. Този силен фокус може да бъде много полезен в много области, но може да предизвика и щети във връзката. Дори приятелствата могат да се скъсат заради напористостта на Овена.

Лъв (23 юли – 22 август)

Смелият Лъв по нищо не отстъпва на Овена по сила на волята. Със своята щедра природа той бързо печели приятели. Но какво би бил Лъвът без егоизма си? Ако го избутате от центъра на вниманието, може да му стане много неудобно. Лъвът оголва ноктите си и не се плаши от хитростта, необходима, за да си върне старото място. Обикновено постига целта си, но трябва да живее с факта, че бившите му почитатели сега предпочитат да напуснат този терен.  

Тези 3 зодии се обвързват ужасно трудно и се чувстват по-добре сами

Скорпион (23 октомври – 22 ноември)

Да спорите със Скорпион не е добра идея. Следващите му стъпки често са трудни за виждане, но той със сигурност не се отказва от гледната си точка за нещата. Една възможна тактика: Той се опитва да спечели вас или вашите приятели на своя страна. Аргументите му са предимно убедителни, но не винаги. Като страхотен стратег, Скорпионът просто е подготвил всичко по такъв начин, че блясъкът да успее перфектно. Трудно е да се изградят дългосрочни отношения на тази основа. Ако фасадите паднат, зад тях могат да излязат наяве някои тъмни тайни. И това боли два пъти повече, защото закъснелите съжаления и извинения не са нещото на Скорпиона. Той живее под мотото: Шоуто трябва да продължи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com