4 начина да съблазните мъж Козирог

8238
4 начина да съблазните мъж Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Мъжът Козирог е идеален партньор ако желаете сила и устременост да преобладават във вашата половинка. Сатурн, планетата на упоритата работа, зрялост и придържане към отговорностите, управлява Козирога. Той още е интелигентен, но с „черно“ чувство за хумор или липса на такова, като цяло. Мъжът Козирог е амбициозен и предпочита да преследва целите си пред това да преследва жените. Рядко има време да се забавлява с романтични идеи.

Ако сте влюбени в Козирог, имайте предвид, че този знак цени властта пред удоволствието, така че трябва да се уверите, че ще подобрите статуса или имиджа му, без да пречите на професионалните му цели.

Каква е разликата между мъжете и жените от една и съща зодия?

4 начина как да съблазните избраният от вас мъж Козирог

1. Докажете, че сте амбициозни

За да привлечете мъж Козирог, демонстрирайте, че сте сериозни да постигнете материален успех в живота си, точно такъв, какъвто и той. Козирозите са привлечени от хора, които са ориентирани към кариерата и са трудолюбиви, също като тях. Ако създавате впечатлението, че сте невъзпитани и мързеливи, интересът на тези мъже ще се изпари много бързо. Колкото повече часове работите, толкова по-високо ще се издигате в очите на Козирог. В края на деня обаче, не го правете само заради него, а предимно заради вашите собствени мечти и цели!

2. Трябва да бъдете търпеливи и да приемате връзката сериозно

Козирозите няма да се обвържат с някого, освен ако първо не са завършили домашното си. Ако решат, че някой си заслужава времето и усилията им, ще се отдадат изцяло на тази връзка. Те изискват някой, който е наясно с концепцията за - „Не влизам във връзки редовно“. И „Щом имам отношения с теб, значи за мен е нещо сериозно и бих искал да го третираш като такова“.

От кои мъже трябва да се пазите според зодията

3. Дръжте мъжа си заинтересован от финансовия си ум

За всеки, който е любопитен относно съвместимостта на мъжа Козирог, знанието, че ще бъдат подсигурени с лекота вашите нужди, е голяма част от привлекателността. Въпреки това, в днешния свят, където всичко върви към равенство, мъжът Козирог също очаква партньорката му да е финансово стабилна. Той не е златотърсач и ако имаш късмета да имаш богатство, той няма да те преследва заради него. За него това е случай да признае, че връзката ви ще се развие и ще устои във времето точно, защото имате същия финансов нюх като него.

4. Покажете, че имате традиционни ценности

Ако искате да привлечете мъж Козирог, първо трябва да пазите в тайна всичко необичайно или нетрадиционно за вашия начин на живот или произход. Тъй като той има дълбоки, консервативни ценности. Ако сте имали традиционно възпитание, уважавате статуквото и сте доволни да следвате безопасен, добре утъпкан път в живота, той ще се чувства много по-спокоен с вас. Работата е там, че мъжът Козирог има големи очаквания към партньорите си и докато тези очаквания не бъдат изпълнени, той най-вероятно ще ви смята за нищо повече от потенциална любовница.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com