5 неща, които истинските жени правят по време на празниците

3478
5 неща, които истинските жени правят по време на празниците
Снимка: Istock/Guliver

Новата година бързо се доближава, няма по-добър подарък, който можете да направите за себе си, от това да се подготвите подобаващо и на спокойствие за началото на следващата година.

В момента, в който удари в полунощ на 1 януари 2018 г., напълно зависи от вас да решите как ще посрещнете Нова година. Казано по друг начин, не чакайте до 23:55 ч. да отбележите набързо списъка си с амбиции за вече дошлата 2018г.

Жените не винаги са били нежния пол

Изглежда, че жените не винаги са били нежния пол. Преди повече от 7 000 г. в централна Европа, са имали силни ръце като тези на съвреме...

Знаете, че искате да сте по-умни , да укрепите уменията си и да се доближите до постигането на големите си цели тази година. Докато говорим за това, най-успешните жени сред нас вече планират кой, какво и къде за следващите дванадесет месеца. Те се възползват от всеки свободен момент в този празничен сезон, за да планират бъдещето си. Въпреки че е приятно да прекарват престоя си уютно до камината с чаша червено вино, те сериозно обмислят финансовото си бъдеще. За да бъдете и вие така организирана, вижте някои неща, които трябва да направите.

Създайте списък с цели

Сега, когато сте готови да преминете през 2017 г. и да направите пълен взрив в следващата година, напишете целите си. Разбира се, ние можем да си представим нашите цели, но посочването на физически списък на нашите планове ще ни държи в течение. Определено не е нужно да записвате всяка една от целите през идните седмици, но с постоянен списък ще ви бъде по-лесно и мотивиращо.

Научете ново умение

5 неща в една жена, които привличат мъжете

Жената е крехко създание, което се отличава с красота, нежност, загадъчност. Всяка една жена сама по себе си притежава чар и е център н...

Когато не печете бисквитки, отделете време за нов талант или умение, които сте били нетърпеливи да изследвате. Изберете такъв, който ще бъде от полза за кариерата ви. Може да откриете умение, което никога не сте знаели, че имате, което в крайна сметка ще повлияе на бъдещите ви амбиции.

Прочетете мотивиращи книги

Сега е времето да се потопите в четене на книга, да анализирате и научните полезни съвети или да придобиете допълнителни знания. Четенето и слушането са две от най-хубавите неща, които можете да направите, за да образовате и да нахраните мъдростта в ума си.

Накрая инвестирайте в бъдещите си цели

Жените от тези 4 зодии могат да постигнат всичко

Жените са страшно силни и борбени същества. Те умело успяват да се справят с всяко едно отношение и ситуация. Притежават сила, която г...

Това е нещо, което можете да изберете, да предприемете действия независимо от времето. Вие определяте времето и инвестициите, които бихте направили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com