5 неща, които влюбеният мъж не би направил

6033
5 неща, които влюбеният мъж не би направил
Снимка: iStock/Guliver

Да разберете какво чувства мъжът към вас, особено в началния етап на връзката ви или просто комуникацията между вас, изглежда е основен приоритет за всяка жена. Искате да вярвате, че това е истинска любов, че той наистина се влюбва във вас, но как можете да разберете със сигурност? Нека видим пет неща, които влюбеният мъж не би направил. Просто е добре да вземете предвид неговото поведение да прецените  всичко, което може да показва, че той не се интересува от вас.

1. Не отговаря на вашите съобщения и обаждания

Ако истински ви харесва, той никога не би си позволил да не отговори на вашите обаждания или съобщения, дори и да е на концерт на своята любима група или пък на вечеря с майка си. Влюбен във вас мъж ще иска да поддържа връзка с вас колкото е възможно повече. Влюбеният мъж ще държи телефона си до себе си, за да може да усети как вибрира по време на концерт, ако решите да го потърсите. Влюбеният мъж ще се постарае да ви предупреди, че вечеря с майка си и ще ви се обади по-късно. Ако той постоянно намира извинения защо не отговаря на вашите съобщения или обаждания, трябва да бъдете предпазливи.

ЗЛАТНИТЕ 8 правила за дълга и щастлива ЛЮБОВНА връзка

2. Нуждае се от "пространство"

Когато мъжът се влюби искрено, ще иска да бъде с вас възможно най-често и ще се опита да направи това. Ако той изведнъж каже, че има нужда от повече лично пространство, а вие сте само на етап опознаване, тогава той все още не е настроен сериозно към вас.

3. Критикува ви

Мъжът ви критикува ли как се обличате, с кого сте приятели, как майка ви ви звъни през цялото време? Оплаква ли се как чистите къщата или готвите? Ако отговорът е да, бягайте от него. Когато мъжът се влюби във вас, той искрено ви смята за перфектни, дори с несъвършенствата ви. Той дори не би си помислил да ви критикува. По-скоро ще ви защити, когато вие сами ще говорите за недостатъците си. Когато мъжът ви критикува, той не ви обича, а просто се опитва да наложи контрол над вас.

4. Среща се и с други жени, докато би могъл да прекарва времето си с вас

Разбира се, много мъже имат просто приятелки жени и това може да е нормално, но ако вашият мъж реши да прекарва цялото си време с други жени, а не с вас, тогава той не е за вас. Влюбеният мъж ще има желанието да прекарва възможно най-много време с вас. Той дори няма да мисли да продължи да опознава някоя друга жена, защото вече ви е срещнал.

И най-здравата ВРЪЗКА може да се разклати от тези неща

5. Не ви прави приоритет в живота си

Колкото и зает да е един мъж, ако е влюбен във вас, вие ще сте главното нещо за него. Това не значи, че би напуснал своята работа, приятелите и други неща заради вас. Но той ще те вземе предвид в живота си, ще взема всички решения, знаейки, че те има. Той ще мисли за вашите нужди и чувства. Всъщност, когато един мъж наистина е влюбен във вас, това е достатъчно лесно за разбиране. Той ще прекарва време с вас, ще ви изслушва, ще се опитва да ви угоди. Ако вашият мъж не прави това, не се заблуждавайте. Не оправдавайте поведението му, не мислете, че просто трябва да изчакате. Защото нищо няма да се промени. Намерете някой, който разбира от самото начало, че сте достойна жена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com