И най-здравата ВРЪЗКА може да се разклати от тези неща

6624
И най-здравата ВРЪЗКА може да се разклати от тези неща
Снимка: iStock

Всеки човек трябва да е наясно, че връзките от приказките в днешно време не съществуват и не всичко около нас е цветя и рози. Но все пак с нужната любов, достатъчно компромиси и уважение, бихме могли да изградим една хармонична и дълготрайна връзка. Която обаче, за съжаление, може много бързо да се разпадне при наличието само на едно от изненадващите неща, които ще споменем в следващите редове.

Благородните лъжи

5 знака, че връзката ви е безнадеждна

От гледна точка на семейната психология, всяка връзка, дори най-стабилната и силна, със сигурност ще премине през кризи и това е правил...

Дори да мислите, че правите услуга на половинката си, като му спестявате някои факти, това всъщност никак не е така. Не премълчавайте важната информация, тъй като ако вашият партньор разбере, ситуацията ще е много по-сложна и във ваш ущърб. Благородните лъжи се изричат, когато искате да скриете нещо, което може да разклати разбирателството във връзката, както и с течение на времето и задълбочаването на лъжите, вие ще загубите изцяло доверието във вас.

Не спазвате обещанията си

Постоянно обещавате всякакви неща, но никога не ги изпълнявате. Тази ваша несериозност всъщност показва на половинката ви, че не го уважавате и цените достатъчно, след като не предприемате действия, а само правите напразни обещания. И не намирайте оправдания за тази ваша грешка, а бъдете честни защо не сте сторили дадено нещо.

Не обръщате внимание на ценните за другия фактори

6 гафа на мъжете, които съсипват връзката

Връзката между мъж и жена е доста сложен и многостранен процес, който трябва непрекъснато да се развива. Но мъжете често опростяват вс...

Колкото и да не ви допадат някои от хобитата и интересите на половинката ви, от уважение и любов вие трябва да ги оцените, да се опитате да ги разберете и да задавате въпроси, свързани с тях. Така ще покажете заинтересованост, а това би се харесало много на вашия любим човек.

Например на повечето жени не са им никак интересни колите или футбола, но не игнорирайте напълно тези теми, направете коментар, когато забележите нещо ново, похвалете любимия отбор, изгледайте един мач заедно - малки неща, които обаче са от голямо значение за човека отсреща.

Двулични сте

Ако се държите съвсем различно вкъщи, в кафето, сред приятели, в ресторант, сред различни социални групи - това също може да покаже на партньора ви някои черти от характера, които досега не е виждал, и да си помисли, че не ви познава. Разбира се, трябва да се съобразяваме с поведението си в различни случаи, но тук става въпрос за представяне на коренно различен човек. Например сред хората изглеждате адски мили и невинни, а всъщност вкъщи се държите като диктатори, не уважавате мнението на другия и постоянно предизвиквате спорове и конфликтни ситуации. Вие сте двулични и това ще съсипе връзката ви.

16 признака за здрава връзка

Щастливите взаимоотношения подобряват емоционалното благополучие, помагат ви да се съсредоточите върху работата и ви дават цялостно чув...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com