5-те любимци на жените според зодията

4201
5-те любимци на жените според зодията
Снимка: Sofialive

Те са най-харизматичните, брутални и притеснителни умове – 5-те  зодии, които са най-привлекателни за нежния пол.

Овен

Любител на демонстрация на мускулите и подхвърлянето на остри шеги, този човек е далеч от принца, който ще ви пее серенади под балкона и ще плаче с вас над мелодрами. В същото време по някакъв удивителен начин той успява да хване добра половинка от нежния пол в мрежите си. Овенът има отлично чувство за хумор, той е упорит и темпераментен. Такъв мъж е трудно да не се забележи в тълпата, защото често е заобиколен от компания красиви момичета, които са готови да слушат този харизматичен, весел човек с отворена уста през цялата нощ.

Трите зодии, от които са най-лошите съпрузи

За някои хора семейното ложе просто не е добра опция. Сайтът yourtango.com е събрал в една статия трите зодии, от които са най-лошите с...

Близнаци

На пръв поглед този мъж може да ви изглежда напълно незабележим. Но бъдете сигурни, че след 5-10 минути комуникация с него, няма да имате шанс да се оттеглите. Това очарователно бъбриво същество ще ви обгърне със своите смислени разговори и иронични житейски истории за минути. Такива мъже се наричат ​​готини, привлекателни, леки, защото те са наистина лесни за контактуване и мразят да стоят на едно място. Мъжете Близнаци обичат да се срещат и разкриват жените от различни ъгли. А жените от своя страна обръщат внимание на флирта и нямат време да дойдат на себе си, тъй като се оказват в обятията на тези сърдечни създания.

Везни

Чаровни и дипломатични, винаги добре поддържани и тактични, тези мъже знаят как да проведат всеки разговор в женска компания. И тъй като те са гастрономи и големи ценители на модата и изкуството, не им е трудно да пленят една жена с интересен разговор. Мъжете Везни са приятелски настроени и галантни, което често се възприема от жените като флирт. Много е трудно да не се влюбите в такива многостранно развити и внимателни мъже.

4 зодии, които печелят от тотото по-често от останалите

Тотото е най-добрият тест за късмет. Астролозите споделят само за няколко зодии, които имат по-голям късмет в тотото от останалите. Ако...

Скорпион

Невероятно привлекателен, този човек притежава някакъв специален магнетизъм. Освен това той може, дори без да разполага с някакви специални външни данни, да привлече вниманието към себе си само с един поглед. Енергията тече от него през ръба. Тези мъже често стават участници в истории, при които жената разбира, че връзката няма бъдеще, но не може да си тръгне, защото е силно пристрастена към лудата енергия на Скорпиона.

Риби

Меки и очарователни, тези мъже обгръщат жените с тяхната топлина и внимание, независимо в какви отношения са с тях. И това, което е изненадващо, е, че това внимание е ненатрапчиво и по детски докосващо. Жените, които не са виждали топлината на мъжете в живота си преди, просто се топят от тази рибна нежност и романтика. Рибите имат основното - топло сърце, което е готово да стопли и най-студената жена, загубила вяра в дълбоки чувства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com