7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате

1671
7 типа мъже, които никога не изневеряват, но не бързайте да се радвате
Снимка: istockphoto.com

Много дами смятат, че е невъзможно да се намери мъж, който да бъде верен на една жена през целия си живот, но това не е така. Дали избраникът ще изневери зависи от неговите житейски приоритети, възпитание и морални принципи. С какви видове представители на по-силния пол ще бъде възможно да се изградят надеждни отношения, в които няма място за кръшкане?

1. Човек, израснал в „добро семейство“

Лоялността, подобно на други черти на характера, се формира в човек от детството. Ако представител на по-силния пол е израснал в семейство, където бащата обожава жена си и никога не гледа други дами, тогава синът ще бъде същият. За да определите вероятността от бъдеща изневяра, наблюдавайте поведението на родителите на избрания.

7-те вида изневяра и притеснителните знаци, по които да ги разпознаете

2. Вярващ

Лоялността в любовта също зависи от това колко човек вярва в Бог. Ако избраният е вярващ, спазва пост и редовно ходи на църква, тогава най-вероятно той няма да изневери. Факт е, че изневярата се счита за голям грях в християнството.

3. Някой, за когото интимността не е на първо място

Често верните мъже са тези, които имат правилно поставени приоритети в живота. Ако избраният сега е фокусиран върху печеленето на много пари, изграждането на кариера или бизнес, тогава интимността не е на първо място. Такъв мъж ще бъде доста доволен от връзката си с жена си, но няма да има достатъчно време, желание или енергия да отиде наляво.

4. Алчен

Трябва да очаквате вярност, колкото и да е странно, от алчен човек. Заради нежеланието си да харчи излишни пари, той няма да изневерява с дами с нисък социален статус и няма да си хване любовница.

Неща, които трябва да направите, преди да простите изневяра

5. Мъж без репутация на „Казанова“

Верният човек по правило няма негативни истории в миналото си. Ако сте се запознали с избрания чрез приятели, тогава вероятно сте чували истории за миналите му връзки. Ако избраният не е изневерявал преди, тогава той няма да промени линията си на поведение сега. Най-вероятно той е зрял и адекватен, цени своята жена и разбира какви морални страдания ще донесе такъв акт на половинката му.

6. Човек с принципи

Мъж с морални принципи ще покаже лоялност в една връзка. Ако той е горд, знае собствената си стойност и никога няма да се сведе до това или онова долно дело в други области, тогава той със сигурност ще се държи по съответния начин с дамата. Не може човек да има морални принципи в едни области на живота, а в други да е готов да прекрачи себе си.

7. Мъж с ниска полова култура

Мъжът ще бъде верен на жена, ако не се нуждае от честа интимност. При така наречената ниска сексуална култура ще бъде достатъчно партньорът да прави секс веднъж или два пъти седмично или може би дори по-малко. Ако годеникът има такава характеристика, тогава той едва ли ще успее да задоволи дамите отвън, тъй като не придава прекомерно значение на този процес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С колко държави граничи Франция

9 правила за хранене след 40, които ще удължат младостта

С колко държави граничи Турция

Как да спрем да се притесняваме за всичко?

С колко държави граничи Германия

Колко са одите в цикъла "Епопея на забравените" на Иван Вазов?

Колко държави са разположени в Персийския залив?

Знаете ли кой орган произвежда инсулин

В кой ден от седмицата се прави прощъпулник

Кой държи нож в картината "Тайната вечеря" на Леонардо да Винчи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С колко държави граничи Франция
С колко държави граничи Франция

Франция - земя на изящество, история и разнообразие. Тази държава, разположена в Западна Европа, е известна с богатата си история, култура и кухня....