8-те най-абсурдни конспиративни теории за знаменитости

18315
8-те най-абсурдни конспиративни теории за знаменитости

Конспиративните теории никога не са спирали да ни изумяват с глупостта си. Когато става дума за звезди, абсурдът преминава дори на по-високо ниво. Сайтът The Richest ни запознава с някои от невероятните твърдения, свързани със знаменитости.

Том Круз избирал жените до себе си с тестове. Според някои твърдения когато Том Круз решил да се ожени отново, той дал различни тестове на няколко дами. Актрисата Кейти Холмс била с най-висок резултат и затова той се венчал за нея. Дали затова не се разпадна бракът им в крайна сметка?

Най-романтичните звездни предложения за брак

Има много начини човек да направи незабравимо предложение за брак. Правилото е: колкото по-креативно, толкова по-добре. Понякога обаче ...

Кание Уест и Тейлър Суифт са режисирали конфликта си. Спомняте ли си музикалните награди VMA през 2009 г.? Тогава Тейлър Суифт спечели в категорията „Най-добро видео“, а рапърът Кание Уест предизивка скандал, като я прекъсна по време на речта ѝ и заяви, че Бионсе е трябвало да спечели. Някои теории обаче твърдят, че скандалът е бил предварително замислен от двете звезди, за да увеличат още повече популярността си.

Принц Хари не е син на принц Чарлз. Преди време злите езици разпространиха клюката, че от 1986 г. до 1991 г. принцеса Даяна е имала тайна връзка с Джеймс Хюит и Хари всъщност е негов син. Няма обаче реални доказателства за такава афера.

Майли Сайръс била наета от Барак Обама....дочетете ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com