9-те НЕЩА, с които щастието и късметът у дома няма да ви напускат

33010
9-те НЕЩА, с които щастието и късметът у дома няма да ви напускат
Снимка: Рikist.com

Всички се стремим към постигането на уют и хармония в дома, но искаме да открием и начини, по които да привлечем повече късмет и щастие към себе си. А за тази цел могат да ви помогнат и различни предмети и практики, които да освободят място за положителната енергия, както и да привлекат такава. Нека видим няколко примера за подобни предмети:

Крушки с бяла светлина

Тук става въпрос за крушките и лампичките, които използваме за декорация. Няма значение, че не е Коледа, на пазара съществуват най-различни форми и вариации. Бялата светлина привлича положителна енергия, внася уют и топлина.

Поддържайте коридора си чист

Когато входът на жилището ви е затрупан с вещи, прах и мръсотия, не се позволява на щастието и положителната енергия да навлязат в дома ви. Поддържайте чисто и подредено, за да е отворено пространството, в което да се настани късметът.

Как правилно да украсим дома си и да приберем украсата, за да привлечем късмета?

Коледната елха се счита за източник на положителна енергия и един от най-важните елементи в украсата на дома за Коледа.Добре е да сме з...

Кръгли предмети

Предметите с кръгла и овална форма се смята, че носят късмет, тъй като ускоряват навлизането на положителна енергия. Заложете на тях, а разнообразието е голямо – огледала, сувенири, лампи, маси и т.н. Колкото по-голям е броят им, на толкова повече щастие и късмет ще се радвате!

Калинки 

Разбира се, няма как да задържите калинките в дома си, но пък ако случайно това насекомо е попаднало в дома ви – оставете го, не го убивайте и не го гонете. То ще ви донесе късмет и е добра поличба, има поверия, че ни посочват правилния път.

Пресни плодове

Магически числа за късмет

Независимо дали вярваме в магията, в медиумите, в невидимото за очите и всичко, което науката не може да обясни, или сме скептично наст...

Пресните плодове, освен че имат много ползи за здравето ви, привличат и добрата енергия в дома. Затова винаги зареждайте купата в кухнята или гостната с такива.

Ароматни масла и пръчици

Има някои аромати, за които също се смята, че действат като магнит за щастието и късмета. Такива са например флоралните аромати от лавандула, бор, нероли, пачули, жасмин и др. Използвайте натурални съставки за освежаване на дома ви.

Живи цветя

Те внасят чудесна енергия, свежест, уют и ухание в дома ви. Как да не се привлече и щастието? Обаче когато започнат да се изсушават, ги изхвърлете, за да не се преобърне енергията от положителна в негативна.

Не е добре да държите тези 7 вещи у дома, носят безкъсметие и отрицателна енергия

Всеки избира в какво да вярва, а ние сме привърженици на Фън шуй културата, която ни предоставя добри съвети за привличането на късмет ...

Фигурки, изобразяващи слон

За слонът знаем, че символизира късмет и щастие. Фигурките със слон са известни от много години и са все така актуални и до днес. Набавете си поне една такава декорация.

Червени врати

Според практиките на фън шуй, червеният цвят е много подходящ за вратите на дома, тъй като символизира късмет, щастие и помага на жилището да се изпълни с позитивна енергия.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим
Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Нещата не винаги са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед, особено когато става въпрос за премахване на кърлежи. Този малък, но досаден...