Ако усетите, че някой прави ТЕЗИ неща, значи му е ПИСНАЛО от вас

6599
Ако усетите, че някой прави ТЕЗИ неща, значи му е ПИСНАЛО от вас
Снимка: https://pixabay.com

Понякога е напълно нормално даден човек да се отегчи от нас или да му писне от поведението ни, ако прекаляваме с някои действия. И това си личи по неговото държание към нас. Трябва да се научим да разбираме когато на човек му е дошло до гуша от нас, да му дадем почивка от себе си, да се отдалечим, за да не го загубим напълно.

Възможно е да минете границата в отношението си към някого без въобще да осъзнаете това. Може да задушите човека, да не му давате лично пространство, непрестанно да му пишете или звъните. Това със сигурност ще доведе до разваляне на отношенията.

Независимо дали става дума за връзка или приятелски взаимоотношения, всеки трябва да разполага с време за себе си и лично пространство. Дистанция е нещо хубаво, глътка свеж въздух, която дава почивка и пази от пренасищане. Това може да бъде само в плюс за връзката.

6 знака, че той няма да остане до вас завинаги

Често жените се доверяват прекалено много на мъжа до себе си и още в началото на връзката започват да правят грандиозни планове за бъде...

Истината е, че понякога можем да станем досадни, но по-лошото е, че рядко го осъзнаваме. Непрекъснати телефонни обаждания, писане или звънене на вратата – това не трябва да се превръща в навик спрямо някого, ако искате да задържите този човек в живота си. Ако вървите по този път, ще получите определени знаци, чрез които ще разберете, че ставате досадни.

Ако единствените, които инициират контакт, сте вие, то вероятно човекът има нужда от почивка. Може би получавате учтив отговор, но търсите единствено вие. Определено трябва да оставите човека намира за определено време.

Ако забележите, че човекът отсреща престане да споделя с вас, да говори за ангажиментите си, да ви казва подробности от живота си, а просо отговаря, че е добре и всичко е наред, определено сте се превърнали в дразнител за него.

При непрекъснато повтаряне на фрази, които обобщават, че човекът е зает, няма достатъчно време – вие вероятно не искате да го чуете и си знаете своето.

Възможно е човекът да ви каже, че е болен, изморен или нещо друго, свързано със здравословното му състояние. Това вероятно ще бъде опит да избегне среща с вас, а вие дори няма да разберете.

18 признака, че сте открили точния човек

Почти всяко момиче в своя живот поне веднъж му се е случвало да помечтае да срещне идеалния и единствен мъж. Дори и вече порастнали жен...

Ако човек не показва емоции, а общува делово с вас, вероятно вече наистина му е дошло до гуша от присъствието ви. Отговорите му ще бъдат кратки, независимо дали са устни или писмени. По това ще разберете, че има нужда да си почине от вас.

Ако сте забелязали промяна в отношението на човека – вече не отговаря бързо, пише еднозначно, не спазва обещанията си, не се обажда, тогава просто не го търсете и вие. Вероятно е време да се постави дистанция помежду ви.

Държи ли се хладно човекът, определено нещо не е наред. Може би ви върши услуги, но някак през пръсти. Той очаква вашата нова молба, на която ще се чуди как да каже не.

Ако докато си пишете, виждате повече емотикони или картинки, а не думи, общуването трябва да се разреди.

Забележете дали проявява внимание към вас, докато сте заедно. Ако все е на телефона си, гледа часовника и не внимава в разговора, вероятно просто иска да се отърве от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com