Дневен хороскоп за 11 май

20352
Дневен хороскоп за 11 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за парти. Бъдете умерени с количеството алкохол и случайните сексуални контакти. Или поне се придържайте към мерките за безопасност. 

Телец

Това е ден за добри новини. Повярвайте, че  и на вас ви се случват чудеса. Положителното отношение към хората ще доведе до ответни резултати.

Близнаци

Това е ден за постижение в личен план. Отпразнувайте щастието си с вашата половинка. Не се скъпете на мили думи, признание и много прегръдки, разбира се!

Рак 

Това е ден, в който да проявите увереност. Не е нужно да го показвате, просто поемете дълбоко въздух и се гмурнете в предизвикателството, за да излезете победител.

Лъв

Откриха нов рисков фактор за деменция

Ниското тегло може да стане в по-късна възраст причина за деменция, твърдят учени от Медицинската школа в Бостънския университет. Резул...

Колкото и да ви се иска нещата не стават така, както сме си ги представяли.  Но подобните варианти също вършат работа, особено ако става въпрос за общуване с друг  човек. Все пак и  той има право на мнение, няма как.

Дева

Очаква ви истински лежерен петък. Насочете енергията в  творчество, за да няма пострадали около вас. Вечерта изхвърлете всичко ненужно от дома ви.

Везни

Това е ден за добрини. Не е нужно да извършите някакво геройство. Просто бъдете мили и подайте ръка на някого, който има нужда от нея.

ТИР заля с шоколад магистрала в Полша (ВИДЕО)

ТИР, превозващ 12 тона течен шоколад, се преобърна на магистрала в Полша. Общо шест пътни платна бяха залети с лепкавата субстанция, съ...

Скорпион

Сега е много важно да бъдете себе си без капка грим и фалш. Сериозността ще е решаваща за сключването на сделка и създаването на основно впечатление.  Процедурата няма да трае дълго, така че ще се справите.

Стрелец

Това е ден за усилена работа. Обстоятелства ще са изцяло във ваша полза. Няма да е нужно да се изтъквате, действията ви сами ще говорят за вас.

Козирог

Седмичен хороскоп за 7 - 13 май

Овен Задачата ви през тази седмица е да въведете, колкото се може повече ред в делата ви. Това се отнася, както за личната, сфера, так...

Това е ден за спазване на правилата. Сега спокойно може да раздавате правосъдие наляво и надясно. Внимавайте в един момент да не попаднете под собствените си удари.

Водолей

Това е ден за мечти. Нарисувайте във въображението си най-добрите сценарии, които си представяте и се заредете с търпение. 

Риби

Това е ден за любов. Преследвайте целите и щастието си. Не сте длъжни да давате отчет на никого за желанията и постъпките си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com